De ce numai transmite si dolce sport?

Pentru cei care nu stiti la inceputul campionatului european de fotbal si Dolce sport a transmis o parte din meciuri.Cand deodata ce sa vezi tvr a taiat emisia catre Dolce sport pentru ca nu sar fi platit factura de transmitere a semnalului.

Preşedintele interimar al TVR, Radu Călin Cristea, anunţă că televiziunea publică interzice Dolce Sport, deţinut de Romtelecom, să mai difuzeze meciurile din Campionatul European de Fotbal din cauza nerespectării acordului cadru privind sublicenţierea drepturilor de difuzare. „Vă aducem aminte că termenele de plată au fost depăşite”, a spus Călin Cristea.

Acesta a precizat că prima rată de 500.000 de euro a fost plătită cu o întârziere de 17 zile, iar cea de-a doua, de 550.000 de euro, nu a fost plătită. Prin urmare, şeful TVR a anunţat că va interzice Dolce să mai transmită meciurile de la Euro 2012, contractul fiind reziliat. „În momentul în care vor dori să transmită în continuare meciurile, va deveni un litigiu, care va fi rezolvat pe cale juridică. Este vorba de încălcarea gravă a unei clauze”, a spus preşedintele interimar al TVR.

„Mi s-a părut destul de ruşinos ca milioane de români care sunt plătitori de taxe tv să fie puşi în imposibilitatea de a urmări toate meciurile. Încurcate sunt căile Domnului şi ale acestui contract. A fost extrem de complicat să ajung la acest punct de vedere”, a precizat Călin Cristea…continuarea articolului

Cam aiurea pentru ca din punctul meu de vedere au comentatori mai buni cei de la Dolce sport,dar na e bine si asa decat deloc.

3 thoughts on “De ce numai transmite si dolce sport?

  1. Eu zic ca e manarie la nivel inalt, nu e vorba de bani intarziati…ci le dardaie fundul pentru ca vor sa inchida TVR…

  2. Radu Călin Cristea a precizat că SRTv are dreptul de a invoca excepţia de neexecutare a acordului cadru şi de a interzice difuzarea competiţiilor sportive ulterioare scadenţei neachitate.

Comments are closed.