Fără categorie

De ce recomand produsele EpilatPRO.ro

Fetelor, nu stiu despre voi, dar in ceea ce ma priveste pe mine, am renuntat de mult timp la epilatul la salon in favoarea epilatului facut in casa, pentru ca mi se pare mai comod sa procedez in acest fel. Mai mult decat atat ma bucur si de un rasfat ca sa salon, pentru ca eu tratez cu multa seriozitate intreg procesul de epilare, proces pe care il respect cu strictete. Procedand in acest fel, ma asigur ca am parte de o piele fina ca matasea, fara par nedorit pe corp. Si stiti ce metoda de epilare prefer? Sunt adepta epilarii cu ceara, pentru ca ceara imi asigura o piele fina pentru foarte multe saptamani.

Atunci cand folosesc ceara unica folosinta, ma asigur ca am in dotare si incalzitoare ceara in care sa o incalzesc la temperatura ideala, astfel incat aceasta sa atinga temperatura potrivita de topire. Dupa ce acesta temperatura a fost atinsa (nici prea rece, altfel nu ar prinde firele de par, dar nici prea fierbinte, ca sa te arda), intind ceara pe zona pe care doresc sa o epilez cu ajutorul unei spatule de lemn (eu prefer ustensilele de lemn pentru ca sunt cele mai bune), iar apoi o indepartez cu benzile speciale create pentru acest pas. Sunt cativa pasi simpli, pe care ii poti invata si stapani in scurt timp.

De unde imi iau eu toate produsele pentru epilat? Doar de pe EpilatPRO.ro! Sunt clienta lor fidela de vreme buna si acum nu cred ca as mai apela la alt magazin online pentru a-mi achizitiona produsele pentru epilat. Aici am gasit absolut tot ce mi-a trebuit si sunt sigura ca mereu voi gasi ce vreau pe stoc. Mai mult decat atat, produsele lor sunt folosite si in marile saloane de cosmetica din tara, lucru care imi confera si mai multa incredere in calitatea acestora. Iar serviciile profesionale, pe care echipa lor le pun la dispozitia clientilor, sunt de nota zece! Eu recomand cu mare drag EpilatPRO.ro, deoarece m-am convins deja de profesionalismul lor!

Daca vrei sa te bucuri de un epilat ca la salon, atunci iti recomand EpilatPRO.ro – produse care au un raport calitate / pret foarte bun, servicii profesionale si seriozitate din partea echipei – acestea sunt doar cateva dintre lucrurile de care vei avea parte, daca ii alegi. Eu ma bucur de tot ce este mai bun cu ajutorul lor, pentru ca nu m-au dezamagit niciodata, iar la fiecare comanda pe care o plasez la ei pe site am siguranta ca voi primi coletul in scurt timp. Vara aceasta, incearca si tu experienta epilatului cu ceara, realizat acasa, ca sa te poti bucura de mai mult timp liber pentru tine, ca sa poti face tot ce iti doresti fara grija parului nedorit de pe corp. Si pentru o rutina completa de epilare, nu uita si de uleiurile calmante pe care sa le aplici dup ace ai terminat cu epilatul propriu zis – acest lucru ii va oferi pielii tale hidratarea de care are nevoie si va impiedica aparitia iritatiilor.

No Comments Found

Leave a Reply