Comunicat de presa Comunicate de presa

De ce sa alegeti geamuri si usi glisante de la Milano Designs

Ferestrele sunt o parte fundamentala a cladirilor, deoarece permit contactul dintre exterior si interior asigurand lumina si aerul, protectia impotriva frigului iarna si a caldurii vara, dar si securitate si confidentialitate adecvate. Usile sunt caile de acces, permitandu-ne iesirea sau intrarea dintr-o incapere, locuinta, cladire.

Alegerea corpurilor de fixare este in masura sa determine calitatea arhitecturala si de performanta a cladirii; din acest motiv se recomanda proiectarea adecvata a pozitiei si tipologiei cadrelor in functie de nevoile locuintelor acestora sau prin furnizarea de solutii „de economisire a spatiului”. Cele mai indicate astfel de solutii sunt reprezentate de geamuri si usi glisante. Pentru o functionare optima, este bine sa va indreptati atentia spre o firma specializata, precum Milano Designs, care va poate pune la dispozitie produse de calitate, realizate in conformitate cu spatiul si necesitatile pe care le aveti.

Alegerea accesoriilor potrivite pentru casa este o decizie dificila pentru multi oameni. Piata actuala ofera multe modele de accesorii, insa cum sa le alegeti pe cele potrivite pentru casa dvs.? De asemenea, luati in considerare faptul ca ferestrele si usile reprezinta o investitie importanta. Pana la urma, ce casa poate sa functioneze fara usi sau geamuri? De aceea, este necesar sa aveti o vedere clara a diferitelor tipuri de ferestre si de usi de pe piata, performantele tehnice ale acestora si impactul estetic pe care l-ar putea avea asupra casei dvs. Din ce in ce mai utilizate sunt accesoriile care ocupa cat mai putin spatiu si reprezinta solutii moderne de deschidere.

Usile glisante si ferestrele sunt un tip de corpuri inovatoare si elegante, capabile sa aduca luminozitate si spatiu in mediile in care sunt inserate. Sunt sisteme caracterizate de standarde ridicate de siguranta si izolare termica si sunt extrem de manevrabile. In special, daca alegeti sa colaborati cu expertii de la Milano Designs, veti avea astfel de produse de calitate. Descoperiti caracteristicile lor si avantajele acestor accesorii particulare.

Ferestrele glisante ofera multe solutii din punct de vedere tehnic, atat la modul de deschidere, cat si la glisare. Ca si celelalte tipuri de corpuri de fixare, acestea pot fi realizate cu diferite materiale: lemn, aluminiu si PVC. Alegerea materialului depinde de cerintele estetice si tehnice: lemnul este un material elegant, ofera o izolatie termica excelenta, dar are nevoie de o intretinere constanta, in timp ce aluminiul si PVC-ul imbunatatit estetic se adapteaza mai bine la mediile cu un stil modern si asigura o siguranta ridicata si rezistenta.
Ferestrele glisante au sisteme de deschidere verticala sau orizontala:

Deschiderea verticala este mai putin folosita in locuinte, pentru ca nu este considerata practica pentru un camin. Acest tip de fereastra glisanta poate fi mai intalnita in birouri si in alte medii decat casele. Aceasta utilizare depinde probabil de capacitatea redusa de alunecare verticala in raport cu cea orizontala.
Deschiderea orizontala este cel mai des utilizata, deoarece ofera o mai mare manevrabilitate, in special pe cadrele de dimensiuni mari.

Sistemele culisante ale usilor si ferestrelor glisante sunt de diferite tipuri. Cele mai frecvente sunt:

– Deschiderea on-line, in care ferestrele ruleaza pe doua piese paralele.
– Deschiderea glisanta, in care o usa mobila se suprapune pe una fixa cu ajutorul unei miscari de transpunere care detaseaza usor usa de cadru.
– Ridicare glisanta, unde o usa mobila aluneca pe un dispozitiv, ridicandu-se de la sol.
– Alunecare retractabila, in care geamurile aluneca in interiorul unui perete, lasand-o libera.

Ferestrele glisante sunt recomandate in case si camere care se bucura de spatii in aer liber, cum ar fi gradini, terase si verande. Sistemele de glisare aplicate corpurilor de dimensiuni mari asigura o legatura mai mare cu spatiile exterioare ale casei, cu o estetica eleganta si minima, deoarece mediul casnic se imbina organic cu spatiul din jur.
Un element distinctiv al ramelor glisante este stralucirea deosebita pe care o aduc mediului in care sunt inserate, mai ales daca sunt ferestre foarte mari. Usile si ferestrele glisante moderne sunt, de asemenea, caracterizate printr-o tehnologie care garanteaza o izolare termica ridicata si siguranta maxima. Sunt, de asemenea, manevrabile, durabile si nu necesita intretinere constanta. Aceste particularitati fac ca ferestrele glisante sa fie o alegere perfecta pentru a inlocui peretii.

Descoperiti astfel usile si ferestrele glisante de la Milano Designs. Produsele acestei firme, care activeaza inca din 2004, sunt caracterizate de standarde tehnologice inalte, materiale de calitate si profiluri de design. Cadrele glisante garanteaza o izolare termica excelenta, un design elegant si rafinat si flexibilitate in ceea ce priveste formele si sistemele de alunecare. Puteti comanda produse ideale pentru ferestre mari cu vedere la terase, balcoane si puncte de vedere.
De asemenea, exista ferestre care garanteaza luminozitate camerelor mici si mari. Usile sau ferestrele glisante reprezinta inclusiv o solutie estetica originala, cu un design clasic si o tehnologie avansata.

Milano Design va pune experienta la dispozitie si puteti conta pe sprijinul echipei pentru a gasi solutia potrivita pentru nevoile dvs. Sistemele glisante se preteaza la orice tip de mediu si pot fi personalizate in functionalitate si culori. Pentru orice informatii ii puteti contacta sau ajunge la sediul Milano Designs din Bucuresti.

No Comments Found

Leave a Reply