Comunicat de presa

De ce sa iti organizezi evenimentul in Skybar

Atunci cand te ocupi de organizarea unor evenimente corporate vei avea cu siguranta nevoie de o locatie de top in care sa se desfasoare toata actiunea. Stii cu siguranta ca locatia este unul dintre cele mai importante detalii pe care trebuie sa le iei in calcul in momentul organizarii pentru ca ea are tot potentialul de a face un eveniment special, atunci cand este aleasa bine, sau de a strica toata atmosfera atunci cand o alegi gresit.

Skybar este o solutie ideala pentru evenimentele corporate din mai multe motive.

Amplasare

Un eveniment corporate ar trebui sa beneficieze de liniste si de o atmosfera cat mai calma. Acesta este cel mai important motiv pentru care multi organizatori aleg sa organizeze totul departe de oras. Ce se intampla insa cand vrei sa organizezi evenimentul in timpul saptamanii sau atunci cand angajatii au si alte planuri pe weekend. Cu siguranta ai nevoie de ceva in oras. In plus, unora le poate fi greu sa ajunga in afara orasului, departe.

La rooftop Skybar te vei bucura de linistea dorita chiar in mijlocul capitalei, pentru ca, desi este amplasat in centru, este construit la inaltime. Te aflii practic deasupra galagiei si agitatiei si te bucuri de liniste in centrul Bucurestiului.

O astfel de locatie este mult mai economica si per ansamblu implica costuri mai mici pentru ca se elimina nevoia de a plati transportul si cazarea, avand in vedere ca fiecare va putea pleca acasa dupa eveniment.

Decor

Pentru a concepe interiorul Skybar, mai multi designeri de interior au lucrat alaturi de manageri pentru a obtine aspectul unic si interesant al locatiei. Fiecare element a fost ales cu foarte mare atentie la detalii astfel incat sa se poata integra corect in atmosfera generala. Interiorul este minimalist smart, culorile sunt foarte interesante si captivante, fara a deveni obositoare. In plus, faptul ca tavanul se poate deschide in zilele frumoase iar pe timpul noptii iti ofera o priveliste interesanta asupra cerului instelat, este un plus, care va impresiona cu siguranta fiecare invitat de la evenimentul corporate.

Mancare

Un eveniment corporate fara mancare nu va fi foarte apreciat. La Skybar, meniul este suficient de vast pentru a asigura preferintele culinare chiar si pentru cele mai pretentioase persoane. In plus, lista de cocktailuri si bauturi nonalcoolice este foarte variata, astfel incat fiecare persoana prezenta la eveniment sa se simta foarte bine. In functie de specificul evenimentului se poate stabili un meniu general si se pot face chiar aranjamente in acest sens pentru ca totul sa arate bine.

Avand in vedere toate aceste avantaje este evident de ce Skybar este pe lista organizatorilor de evenimente corporate. Cu ajutorul acestui spatiu interesant, amplasat intr-un loc foarte accesibil si construit astfel incat sa emane rafinament si eleganta inca de cand ai intrat pe usa, vei putea organiza cele mai frumoase evenimente corporate. Recomandarea noastra este sa iti faci din timp rezervare pentru a te asigura ca locatia este disponibila la data si ora la care ai nevoie.

No Comments Found

Leave a Reply