De ce sa solicit un credit la o insitutie nebancara?

Institutiile financiare pot fi de doua feluri – bancare si nebancare. De cele bancare auzi la orice pas. Unii nici macar nu vor sa mai auda de banci, credite si imprumuturi, deoarece nu au avut experiente prea placute in trecut. Cele nebancare, sunt institutiile care pot acorda credite simplu si rapid. Astazi vom vorbi despre institutiile financiare nebancare, precum Telecredit, mai exact despre motivele pentru care ar trebui sa apelezi la o astfel de insitutie.

• Acordarea creditului online
Acum la putere e mediul online. Totul se desfasoara in mediul online. Multe din institutiile nebancare acorda credite online. Faci online solicitarea, trimiti documentele online si primesti banii in cont. Apeleaza pentru un imprumut rapid la Telecredit si vezi cum functioneaza totul.

• Banii intra in posesia ta in cel mai scurt timp
Daca ai nevoie rapida de bani, in mod categoric cea mai buna varianta e sa apelezi la o institutie nebancara. La Telecredit, primesti un imprumut urgent azi, astfel incat sa te poti bucura cat mai repede de banii de care ai nevoie.

• Fara comisioane
Avantajul multor institutii nebancare consta in faptul ca nu percep comisioane si nu au taxe ascunse, asa cum se intampla de multe ori in cazul creditelor bancare. La Telecredit primesti banii solicitati si dai inapoi doar imprumutul si dobanda. In final nu vei avea surprize neplacute, ci dimpotriva, vei reveni cu placere stiind ca te poti baza pe o astfel de institutie.

• Poti imprumuta bani chiar daca ai alte credite
Bancile sunt foarte stricte cand vine vorba de alte credite pe care le ai si nu ai sanse sa primesti un alt imprumut. La Telecredit insa, lucrul acesta nu conteaza. Primesti imprumutul chiar daca ai alte credite.

• Conditiile de acordare a creditelor sunt simple
La majoritatea institutiilor nebancare, conditiile de acordare a creditelor sunt destul de simple: varsta cuprinsa intre 21 si 69 de ani, dovada unui venit minim (salariu, pensie), buletinul sau cartea de identitate si domiciliul in Romania.

Insitutiile financiare nebancare pot fi partenerul tau de incredere atunci cand ai nevoie de bani rapid, insa nu ai de la cine imprumuta. Alege cu grija institutia la care vrei sa apelezi si primesti banii in cel ma scurt timp. Daca vrei sa afli mai multe detalii legate de creditele acordate de astfel de insitutii, intra pe site-ul celor de la Telecredit.