advertoriale agricultura

De ce sunt indispensabile echipamentele frigorifice daca detii o florarie

Probabil ca titlul suna putin paradoxal, dar credeti-ma pe cuvant, chiar exista o legatura intre echipamentele frigorifice si florarii. Pentru cei care privesc aceasta informatie din exterior, da, suna mai mult decat ciudat, dar floristii adevarati si cei cu experienta in domeniul floristic stiu ca, pentru a-si pastra florile proaspete pentru mai mult timp, au nevoie de echipamente frigorifice in care sa le pastreze la temperaturi scazute. Din fericire, tehnologia ii ajuta sa isi desfasoare activitatea in conditii profi, astfel incat sa ofere mereu servicii de top (adica buchete si aranjamente florale mereu aspectuoase si viguroase, deoarece temperaturile scazute conserva mai bine si chiar mult mai mult ciclul biologic al florilor, care este mult incetinit, deci se ofilesc mult mai greu decat daca ar fi lasate la temperatura camerei).

Sunteti curiosi (sau curioase), ce tip de echipamente frigorifice aleg floristii? Acest lucru poate tine strict de preferintele personale, pentru ca nu exista un tipar anume care sa fie universal, dar majoritatea prefera frigiderele cu usa cu geam transparent, astfel incat sa le fie mai usor sa gaseasca florile pe care le doresc. In acest fel, le este mult mai usor sa isi desfasoare activitatea, pentru ca nu mai pierd timpul cautand ceea ce le trebuie. Iar marimea acestor echipamente frigorifice tine iar de preferinte personale: pot fi de dimensiuni mari sau de dimensiuni mici, in functie de spatiul disponibil din florarie. De regula, aceste frigidere sunt cea mai eficienta solutie de a pastra florile pentru mai mult timp.

Daca detineti o florarie si va doriti echipamente frigorifice pentru spatiul pe care il detineti, atunci recomandat este sa apelati la producatori renumiti care sa va ofere astfel de produse, in caz contrar s-ar putea sa aveti parte de pierderi materiale, care inevitabil duc si la pierderi financiare. Interesul vostru este ca florile comandate de la producatori sa reziste cat mai mult, inainte sa va debarasati de ele, pentru realizarea decoratiunilor si aranjamentelor florale. Reciclati mereu tot ceea ce puteti in materie de flori, iar aceasta actiune chiar va va ajuta sa faceti si economii. Si inca un sfat pe care vi-l ofera tot profesionistii in domeniu: achizitionati flori in limita unui buget de bun simt, nu comandati niciodata mai mult decat puteti duce.

Daca, totusi, sunteti la inceput de drum si inca nu va permiteti financiar cateva echipamente frigorifice, atunci puteti incerca alta varianta destul de eficienta, care va va ajuta: montarea unui aparat cu aer conditionat, care sa mentina racoare in incinta florariei. Nu este o metoda la fel de eficienta ca prima, dar este ajutatoare pe termen mai scurt (asta inseamna ca trebuie sa aveti grija sa nu tineti florile prea mult timp pe stoc). Dar pentru eficienta maxima, pe viitor, trebuie sa combinati cele doua metode intre ele, si veti vedea cat de bine se vor mentine florile. Aceasta metoda a fost deja testata si inca este folosita de multi floristi cu experienta, care nu vor sa aiba pierderi de nici un fel, in special din cele materiale si financiare, care survin de regula in urma unei organizari deficitare.

No Comments Found

Leave a Reply