Internet

De ce trebuie să bei sucuri de fructe și legume

Fructele și legumele sunt pline de antioxidanți, vitamine, minerale, proteine și fibre. O dietă echilibrată, bazată pe nuci, fructe, legume, puțină carne și multă mișcare ne ajută să avem mai  multă energie și să rămânem sănătoși o perioadă lungă de timp. Ca să nu mai vorbim de tinerețe și frumusețe! Într-o lume în care stresul ne stoarce și ultima fărâmă de energie, avem nevoie de resursele de energie care vin din natură. Cu toate acestea, puțini dintre noi au chef să mestece un castron de frunze verzi după o zi lungă și aglomerată. Cine are timp să mănânce 2 mere, 2 portocale și un ananas la micul dejun?

Sunt sucurile de fructe benefice?

Unele persoane au ajuns la concluzia că sucurile de fructe n-ar fi tocmai cea mai bună alegere pentru că sunt bogate în zaharuri și nu au fibre. Cum e totuși mai bine pentru oamenii grăbiți ai zilelor noastre? Să nu mănânce fructe deloc, pentru că n-au timp și chef, sau să bea un pahar de suc pur, proaspăt stors, plin de vitamine și minerale? Pentru a liniști părerile controversate, există acum un timp de storcător de fructe cu viteză redusă care păstrează și mai bine proprietățile minunate ale fructelor și legumelor. Storcătoarele de fructe la rece au doar 45 de rotații pe minut. Se păstrează astfel absolut toate vitaminele care s-ar pierde printr-o stoarcere rapidă.

Vitalitate pentru toată familia

Sucul de fructe proaspăt stors nu se compară cu cel cumpărat din magazine. Cei care au un storcător de fructe modern, cu lame din oțel inoxidabil și materiale care nu elimină substanțe toxice știu câte beneficii aduce. Un astfel de storcător te ajută să combini fructe, legume, frunze, produse congelate și să obții un suc optim și delicios pentru fiecare membru al familiei. Nutrienții sunt amestecați încet iar textura sucului este fină și delicioasă. Cu ajutorul unui astfel de storcător de fructe poți face deserturi congelate, supe crude, poți pregăti amestecuri pentru gem și  multe altele. Mulți nutriționiști recomandă ca sucurile să fie predominant din legume iar adaosul de fructe să fie doar pentru aromă și dulceață. În acest fel se poate beneficia de toată bunătatea existentă în procesul de stoarcere. Iar confortul este maxim!

Combinații surprinzătoare

Nici nu știi câte tipuri de sucuri aromate poți extrage cu ajutorul unui storcător de fructe cu presare la rece. Cât de bine sună un suc de ananas cu mentă și ghimbir? Dar un pahar de suc proaspăt de mere? Ce zici de un suc de mango, papaya și alte fructe exotice? Combinațiile sunt nelimitate. Poți stoarce după plăcere alimente moi, alimente dure, fructe și legume congelate și altele.

Sucurile de fructe și legume sunt perfect sănătoase. Ca orice aliment, trebuie consumate cu moderație și variate. Beneficiile sunt enorme pentru sănătatea organelor interne și uneori chiar și ca adjuvante în curele de slăbire sau în unele afecțiuni. E perfect normal să ne dorim o alimentație gustoasă și fără prea mult efort. Sucurile pot scuti o mulțime de ore de pregătire a unor mâncăruri complicate din care luăm puțină energie și multă grăsime. Orice picătură de suc e sănătate curată! Un storcător de fructe se spală mai ușor decât o chiuvetă de vase!.

No Comments Found

Leave a Reply