Internet

De ce usile Palladio sunt atat de speciale

Sunt multe usi exterior in magazinele de specialitate sau in cele de brocolaj, insa nici una nu poate rivaliza cu adevarat cu usile Palladio. Si exista mai multe motive pentru care fac aceasta afirmatie. Dar haideti sa analizam impreuna calitatile acestor usi si o sa va convingeti singuri ca am dreptate.

Pornind de la aspect, se constata chiar de la prima vedere ca usile Palladio dau senzatia ca sunt confectionate din lemn masiv. Spun doar ca dau senzatia, deoarece daca veti compara orice usa Palladio cu una din lemn masiv nu veti putea sa gasiti diferente din punct de vedere al aspectului. Insa acestea exista, deoarece usile Palladio sunt confectionate dintr-un material foarte dur si rezistent, matritat pe lemn si cu intaritura de tabla de otel. Exista modele de usi Palladio care au insertii de sticla, pentru un design elegant si deosebit. Dar sa nu credeti ca portiunile din sticla ii scad din rezistenta! Ar fi imposibil, deoarece geamul pe care il vedeti este de fapt triplu stratificat: la exterior, pe ambele fete este geam simplu, iar stratul mediu este un geam cu model, ce confera usilor un plus de frumusete. Se foloseste tehnica termopan pentru sticla, ceea ce inseamna ca geamul este perfect izolat fata de intemperii si frig.

Un alt motiv pentru care usa Palladio este atat de speciala este sistemul de incuiere al acesteia, ce consta intr-un sistem de blocare in 8 opt puncte plus un zavor autoblocant. Astfel, aceste usi nu pot fi sparte de catre hoti sub nicio forma. Producatorul asigura o garantie de 12 ani la usile Palladio, ceea ce inseamna cu adevarat ceva!
Ca tot vorbeam de izolatie si rezistenta la intemperii. Nu numai portiunile de sticla inserate in usa sunt bine izolate, ci intreaga usa, fiind dublu faltuita si dotata cu prag dublu in partea de jos, ceea ce inseamna ca nici aerul si nici apa nu pot trece de aceasta usa fantastica. In plus, aceste usi nu necesita vopsire, deoarece sunt foarte rezistente la zgarieturi sau factori agresivi, ceea ce inseamna ca isi vor pastra aspectul intact de-a lungul anilor.
.

No Comments Found

Leave a Reply