Personale

De la agatat la tractat


Ceea ce pentru unii ar fi fost o sambata seara placuta cu prietenii in oras, pentru noi s-a transformat in clipe de panica si o sa va spun de ce.

Am decis cu prietenii mei ca sambata seara sa iesim cu masina mea pentru a ne mai destinde putin dupa o saptamana destul de obositoare la serviciu. Toti am fost de accord sa ne imbracam elegant si sa cautam si niste partenere de dans in seara aceea pentru ca vorba aia, ar fi ciudat sa ne dam intalnire intre noi.

Spus si facut, fiecare dintr noi s-a aranjat cum a crezut de cuviinta si am iesit pe strazile Timisoarei in cautare de distractie.

Totul mergea ca pe roate cand, brusc, se opreste roata masinii. Crezand ca am uitat sa schimb viteza, deoarece eram prins intr-o discutie cu prietenii mei, am incercat sa pornesc masina, dar aceasta nu dadea nici un semn ca avea sa porneasca.

Ne-am dat jos din masina si am facut toti, cu randul, pe mecanicul nestiind ce s-a intamplat cu masina. Ironia a facut ca nu eram nici pe o strada principala unde puteam cere ajutor, ci ne aflam pe o straduta cu lumina destul de slaba.

O sambata seara care parea ca se dusese pe apa simbetii, cand unul din prietenii mei a scos telefonul si mi-a recomandat sa sun la tractari auto pentru a rezolva situatia. Zis si facut! Desi era destul de tarziu serviciul sta la dispozitia clientilor 24/24h , 7/7 zile.

Dupa ce am comunicat adresa strazii unde eram ramasi, masina de tractat a sosit in mai putin de 10 minute, echipa avand o atitudine extrem de seriosa si profesionala asupra problemei. Dupa ce au incarcerat masina pe rampa de tractat, au fost indeanjuns de amabili sa ma lase pe mine si pe un prieten sa calatorim alaturi de ei pana la destinatie, adica pana la atelierul auto al firmei.

Fiindca era destul de tarziu, echipa de tractari a precizat ca masina avea sa fie reparata abia in ziua urmatoare. Totul a decurs foarte bine, a doua zi fiind sunat inainte de ora pranzului sa imi ridic masina deja reparata. Am ramas placut surprins de serviciile celor de la service auto Timisoara deoarece raportul dintre servicii si pret nu au concurenta si ii recomand tutoror ce au nevoie de reparatii auto sau de o tractare..

No Comments Found

Leave a Reply