Comunicate de presa

Debitare tabla si alte produse ce poti fi obtinute prin intermediul procedeului de debitare cu plasma

debitare tabla

Fiind utilizat la scara larga in majoritatea industriilor, pentru prelucrarea precisa a metalelor, procedeul de debitare cu plasma permite decuparea si finisarea conform cerintelor fiecarui proiect decorativ sau de amenajare.

Metalul se incadreaza perfect in proiecte de amenajare si constructie cu lemn sau piatra, generand o estetica aparte decorului exterior, dar si a celui interior. Astfel, fie ca este vorba despre proprietati private sau spatii publice, ori dedicate serviciilor – restaurante, cafenele, pub-uri, un gard bine realizat completeaza intr-un mod armonios si placut intreaga arhitectura a constructiei.

Care sunt avantajale utilizarii procedeului de debitare tabla?

Desi procedeul de taiere a tablei a fost descoperit in urma cu foarte multi ani, debitarea cu plasma este folosita cu succes si in prezent la scara larga, pentru aplicatii diverse, deopotriva in domeniul amenajarilor si al constructiilor.

Debitarea cu plasma este utilizata pentru taierea cu precizie a metalelor, uneori chiar si a altor materiale, cu ajutorul echipamentelor de ultima generatie. Mai exact, aerul este adus cu presiune in zonele asupra carora se doreste a fi realizata taierea propriu-zisa, si este transformat in plasma. Astfel, el devine suficient de puternic pentru a reda cu cele mai minutioase detalii frumusetea produsului final.

Jetul de plasma poate fi folosit pentru prelucrarea metalului de diferite grosimi si este optim pentru debitarea tablei in forme si modele complexe.

Prin procedeul avansat de prelucrare – efectuat corect si complet – tabla de calitate superioara asigura un finisaj perfect, ce pot fi imbinate cu lejeritate cu alte materiale de executie.

Avantajele debitarii cu plasma:

  • Productivitate ridicata la costuri reduse
  • Siguranta exploatarii
  • Posibilitatea prelucrarii metalelor diverse (otel, aluminiu, inox)
  • Debitarea cu plasma si oxi-gaz asigura calitatea produselor, concomitent cu costuri avantajoase de executie.

Proiectele de design panouri din tabla debitata necesita tehnologie avansata de debitare cu plasma

Taierea cu jet de plasma este perfectionata in permanenta, echipamentele de acest tip permitand realizarea proiectelor personalizate. De aceea, pentru firmele furnizoare de articole din tabla debitata, este necesar sa colaboreze cu producatori care detin tehnologia de ultima generatie.

Master Metal realizeaza panouri din tabla debitata in diferite modele, pentru porti de acces si panouri de gard, pentru diferite marimi si grosimi de tabla.

Ce trebuie sa stie furnizorii de astfel de articole, care aleg sa colaboreze cu Master Metal?

  •   DESIGN

Exista o serie de modele diverse in care panourile pot fi executate, clientii solicitanti pot beneficia de consultanta in vederea selectarii designului potrivit pentru proietctul de amenajare vizat.

  •   MATERIALELE UTILIZATE

Tabla – confectionata din otel, inox sau aluminiu – se numara printre materialele utilizate frecvent in domeniul constructiilor civile si industriale, atributele principale fiind durabilitatea, rezistenta mare si greutatea redusa, devenind astfel un aliat in realizarea elementelor arhitecturale.

Costuri articole realizate prin debitare tabla cu plasma

debitare-si-prelucrare-tabla

Preturile practicate sunt relevante pentru calitatea oferita, astfel ca nu exista preturi standard de executie pentru comenzile transmise; acestea variaza in functie de fiecare proiect in parte, calculandu-se in functie de modelul ales, dimensiuni si grosimea tablei debitate. In plus, la cerere, panourile din tabla pot fi vopsite in nuanta dorita, la fel cum poate fi asigurat si transportul.

Gratie caracteristicilor superioare, articolele obtinute prin debitare tabla  pot fi integrate in decoruri speciale interioare, decoruri speciale exterioare, garduri speciale, precum si proiecte de constructii de tipul bariere pentru autostrazi.

Pentru furnizorii de elemente de amenajare si constructii, precum si pentru cei care realizeaza proiecte creative de decor, mentinerea unei colaborari de incredere cu un producator de porti de acces si panouri de gard (diferite dimensiuni, modele) este esentiala pentru posibilitatea personalizarii si diversificarii proiectelor desfasurate.

Master Metal este unul dintre producatorii romani care se diferentiaza prin articolele produse si comercializate, gratie investitiilor in echipamente de calitate, ce asigura, pe langa serviciul de consultanta si personalizare a produselor comandate si servicii adiacente: design, proiectare, vopsire si transport.

Profesionistii Master Metal va sunt la dispozitie pentru servicii de debitare cu plasma si oxi-gaz, confectii metalice, precum si alte servicii de prelucrare tabla, sudura metalica (pentru otel, aluminiu, inox).


Date utile

Telefon – 0742 828 049

Mail – contact@mastermetal.ro

Site Web – www.mastermetal.ro

Adresa – B-dul Metalurgiei, nr.78 – Sector 4, Bucuresti

 

No Comments Found

Leave a Reply