Decaderea umana

Sute de cupluri gay s-au căsătorit astăzi la New York, în ziua în care a intrat în vigoare legea care permite căsătoriile între persoanele de acelaşi sex.

Primele cupluri care şi-au spus „da” în statul New York şi-au pregătit minuţios ceremonia, astfel încât, momentul în care relaţia devenea „oficială” să vină la puţine minute după miezul nopţii de sâmbătă spre duminică.

New York a devenit al şaselea şi cel mai mare stat din SUA unde au fost legalizate căsătoriile între persoane de acelaşi sex. Votul de luna trecută, care a permis legii să treacă, a fost văzut drept o mare victorie a organizaţiilor care luptă pentru drepturile homosexualilor.sursa

Intro lume plina de pacat era oarecum logic din punct de vedere al pacatului sa oficializam asa ceva.Dumnezeu condamna in Cuvantul Lui homosexualitatea.El a creat barbat si femeie si le-a spus sa se inmulteasca si sa stapaneasca pamantul.A se citi romani capitolul 1.

Romani 1;26-27

26.Din pricina aceasta, Dumnezeu i-a lasat in voia unor patimi scarboase; caci femeile lor au schimbat intrebuintarea fireasca a lor in una care este impotriva firii;

27. tot astfel, si barbatii au parasit intrebuintarea fireasca a femeii, s-au aprins in poftele lor unii pentru altii, au savarsit parte barbateasca cu parte barbateasca lucruri scarboase si au primit in ei insisi plata cuvenita pentru ratacirea lor.

 

7 thoughts on “Decaderea umana

  1. Hmm. Eu n-am nimic cu ăştia. Poate chiar se iubesc cu adevărat. De ce să nu se căsătoarească :-???

  2. acest ‘ce simti tu’ nu exista,e decaderea omului din punct de vedere spiritual si o incalcare grava a Cuvantul Sfant.Pacatul este pedepsit.

Comments are closed.