Fără categorie

Despre creditele de refinantare cu VreauCredit.ro

Multa lume probabil a aplicat cel putin o data pentru un credit – fie ca vorbim de un credit de nevoi personale, un credit imobiliar sau chiar un credit de refinantare. Astazi, cu ajutorul celor de la VreauCredit.ro, vom aduce in discutie informatii despre ce anume presupune categoria de credite refinantare si in ce cazuri ajungem sa apelam la acestea. Vom incerca sa aflam cele mai necesare si utile informatii, in legatura cu ce presupune refinantarea, cum ne ajuta si cum ne ajuta VreauCredit.ro sa optam pentru cel mai bun credit, in functie de nevoile personale sau de veniturile proprii pe care le avem. Asadar, haideti sa intram putin in paine:

In primul rand, ce presupune refinantarea? Refinantarea inseamna obtinerea unui credit nou, cu scopul de a-l inchide pe cel existent. Asadar, daca ai un credit pe care l-ai luat acum mai bine de 2 ani, inseamna ca ar putea fi momentul sa il refinantezi. In functie de conditiile pietei si de nivelul dobanzilor, prin refinantare poti obtine rate mai mici sau eventual poti creste suma imprumutata, pastrand nivelul ratelor constante. Pentru a obtine rezultate personalizate, si anume calculul ratei lunare si al Dobanzii Anuale Efective (DAE – dobanda totala) trebuie sa completezi formularul online pus la dispozitie de VreauCredit.ro, cu suma si perioada dorita. Apoi, ei vor calcula indicatorii necesari si iti afiseaza doar creditele de refinantare, care se incadreaza in cerintele tale.

O alta intrebare, foarte des intalnita in acest caz, este ce presupune un credit de refinantare? Trebuie sa stiti ca, indiferent daca este un credit de nevoi personale sau un credit nevoi personale cu ipoteca, un credit imobiliar sau un credit ipotecar, cel mai probabil creditul de refinantare iti va aduce o dobanda mai mica si o rata lunara mai redusa decat creditul tau actual. Poti sa iti calculezi online si gratuit dobanda anuala efectiva si rata lunara, pentru un nou credit de refinantare si astfel vezi daca este mai avantajos pentru tine sa refinantezi creditul vechi. Aplici, si apoi banca te va suna pentru a-ti oferi mai multe detalii si pentru a stabili o intalnire daca este in avantajul tau. Este mai simplu sa optati pentru aplicarea online, deoarece astfel nu sunteti obligati sa mergeti pe la banci, pentru a afla informatiile de care aveti nevoie.

Creditele de refinantare pot fi un ajutor de nadejde, in cazul in care dorim sa scapam mult mai repede de un credit pe care il avem. De asemenea, este de ajutor in cazul in care rata prea mare la credit nu mai poate fi platita si este necesara o recalculare a acesteia. Indiferent de situatia in care va aflati, cu siguranta un credit de refinantare poate sa fie solutia care sa va ajute sa va platiti in continuare unele rate, astfel incat sa nu stati cu stresul gandului ca veti ramane in urma cu plata si veti fi taxati de catre banci. Aflati mai multe informatii (detalii complete) despre acest subiect pe platforma online a celor de la VreauCredit.ro si vedeti daca vi se potriveste solutia oferita de catre un credit de refinantare.

1 Comment

  • Iuliana

    Mi-a placut articolul. Multumesc pentru informatie si pentru recomandare!

    Reply

Leave a Reply