Romania-Franta 0-0

Despre meci nu pot spune foarte multe mai ales ca scorul nu ma ajuta 0-0.Romania a debutat pe National Arena contra Frantei si pot sa spun ca arata bine de tot noul stadion.Partea prosta a fost pentru noi gazonul care sarea mai ceva ca o aratura la fiecare alunecare.Am inteles ca vine altul.Daca era in teren Torje si Sapunaru reuseam mai mult poate chiar o victorie,dar asa data viitoare.Cei doi debutanti mi-au placut.A jucat curajos si eficient.Primarul Capitalei spune ca gazonul nu este platit si ca se va intalni azi cu constructorul pentru a cere o explicatie.
„Gazonul a fost pus prea tarziu, trebuia pus cu trei-patru luni inainte de meci. Azi (miercuri, n.r.) i-am chemat sa dea explicatii, sa vad ce au de gand la urmAtorul meci, pe 15”, a spus Oprescu, care nu va semna receptia lucrarilor de pe Naţional Arena pana cand nu va fi totul in regula.

3 thoughts on “Romania-Franta 0-0

  1. Despre meci pot spune că a fost o dezamăgire totală. Să sperăm că vor face ceva cu gazonul şi că vor face şi ceva în privinţa pretenţiilor fanilor. Sper să câştige cât mai multe meciuri şi să arate că este o echipă în care joacă jucători foarte bunii, care au câştigat nenumărate cupe şi campionate. Hai România!

Comments are closed.