Despre vacante cu bucurie


Saptamana trecuta am petrecut-o in Grecia. A fost o vacanta linistita, dupa cum aveam nevoie. Soarele mi-a mangaiat parul si pielea, iar aceasta din urma a capatat o culoare tare frumoasa. O prietena de-a mea mi-a spus ca uleiul de masline este minunat si pentru piele, ajuta pentru un bronz de durata si uniform.

Am ales ca de aceasta data sa ajung in Grecia zeilor pentru un circuit cu autocarul si trebuie sa recunosc faptul ca, desi a fost o noutate in ceea ce ma priveste, experienta mi-a adus infomatii noi. De exemplu, din multitudinea de bagaje, mi-a atras atentia unul tare elegant. Am aflat ca este vorba de un troller Montegrappa. Produsul este realizat dupa cele mai exigente cerinte ale producatorului italian, cu atentie sporita la detalii si pentru design-ul clasic. Este chiar un troller de lux, fiind confectionat din piele naturala de vitel si dotat cu fermoar metalic. Este prevazut cu un compartiment principal, buzunar in partea din fata, maner telescopic si doua roti rezistente la drum si respectiv la greutate. La interior troller-ul este prevazut cu chingi de prindere elastice si buzunare speciale pentru diferite accesorii.

Te intrebi de unde cunosc atat de multe detalii cand doar ce l-am vazut? Dupa o scurta discutie cu proprietarul, am aflat de unde anume l-a achizitionat si proaspat intoarsa din vacanta, am ales sa fiu pregatita pentru urmatoarea plecare in conditii excelente, astfel, la randul meu, am cumparat un troller Montegrappa.

Si tu meriti o vacanta fara griji, o vacanta in care sa poti lua la destinatie obiectele necesare, astfel incat totul sa ramana in conditii sigure. Mi se intampla sa las loc gol uneori in bagaj, deoarece stiu ca am sa cumpar din Grecia sau de oriunde in alta parte as calatori, poate haine, pantofi sau chiar obiecte de design care, odata ajunsa acasa sa imi pastreze memoria vie si mintea relaxata. Vacantele sunt de fiecare data prolifice, cunoastem oameni noi, aflam informatii de tot soiul si ne incarcam bateriile. In fiecare zi se intampla sa evoluam. Despre calatorii am sa vorbesc mereu cu bucurie..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *