Despre viata din cuplu.

Inainte de a ma casatorii ma gandeam cat de frumoasa este viata de cuplu,cat de placut este sa ai pe cineva care te iubeste si ii pasa de tine.La inceput,inainte sa avem cele doua bomboane de pe tort viata noastra ni se parea ca este foarte buna.Si chiar era.Aveam timp pentru toate si nimic nu ne statea in cale.Odata cu venirea pe lume a fetitelor deja situatia sa schimbat intr-un mod destul de brusc.Deja concentratia a trecut pe cele doua printese cum le alint eu si am inceput sa devenim mai responsabili decat inainte.parca nu mai eram un pierder vara ca inainte de casatorie si deja obligat fortat ma maturizam fara sa stiu.

In casatorie treci prin multe si mai bune si mai grele,dar important este sa ramana dragostea intre cei doi.Daca dragostea si pasiunea dispare nu a buna deloc.Apar probleme grave.Cuplu trebuie sa aive ca si principiu de dezvoltare dragostea si intelegerea.Cearta si alte discutii in exces nu sunt bune.

Oameni buni aveti grija pe cine alegeti pentru a forma un cuplu,mai tarziu trebuie sa stiti clar pe cine va bazati.

Pozele sunt facute acum 6-7 ani de zile…ce memorie am nici nu mai stiu cand am facut nunta.

6 thoughts on “Despre viata din cuplu.

  1. Acesta este o comedie romantica care urmareste viata unor cupluri din Londra, inainte de Craciun. In final se observa cum toate aceste cupluri sunt interconectate si cum fiecare isi gaseste fericirea intr-o forma sau alta. Filmul abordeaza multe teme: curaj(the Prime Minister), fidelitate (Alan Rickman), faima(Bill Nighy) si dependenta (Laura Linney), iar mesajul pe care il transmite este “love actually is all around”.

  2. Soluţia? Să decidem stoparea sentimentelor urâte şi oprirea, câteodată, a interpretărilor imaginaţiei. Această decizie dă iubirii un nou sens, prin a-şi redeschide inima celuilalt, prin a-l primi si accepta aşa cum este. A-l privi cu o privire nouă, înseamnă iertare. Asta nu înseamnă să renegăm trecutul ca şi cum nu ar fi existat, dar, în ciuda lui, să repornim cu speranţă şi cu forţe noi. “Îţi cer iertare pentru toate ocaziile în care nu am facut-o de când suntem căsătoriţi”.“Aceasta a fost ca şi cum ne-am fi căsătorit din nou, povesteşte femeia, cuplul nostru si-a regăsit viaţa.”În viaţă există conflicte. Prin iertare, ele pot, în loc să ucidă dragostea, să contribuie la creşterea ei.

  3. Toate cuplurile se confrunta cu probleme, mai devreme sau mai tarziu, insa relatiile care trec proba timpului sunt cele in care exista un interes mai mare fata de solutii. In casniciile reusite, partenerii iau in serios problemele de cuplu chiar si inainte ca acestea sa apara. Acestia se documenteaza din carti si de pe internet, merg la consiliere, observa detaliile de la alte cupluri fericite din jur sau pur si simplu invata din propria experienta.

Comments are closed.