masini

Detailing auto – Cosmetica auto in Timisoara

  • By
  • 24 noiembrie 2019

Indiferent daca esti sofer sau nu cu siguranta ai auzit vorbindu-se despre detailing auto. Ce este acest serviciu de cosmetizare al unei masini si cu cu ce te poate ajuta.

Detailing auto inseamna in primul rand curatarea minutioasa a masinii atat in interior cat si in exterior, pentru a produce un nivel al calitatii in detaliu. Se decontamineaza suprafetele cu ajutorul unor produs profesionale, dupa care se lustruiesc ( polish auto ) suprafetele vopsite in mai multe etape in functie de gradul de deteriorare a acestora.

Prin polish auto se indeparteaza toate zgarieturile minore ce duc la opacizarea vopselei si pierderea luciului.

Dupa polish se aplica mai multe protectii pentru vopsea care o va proteja impotriva razelor ultraviolete ce matuiesc vopseaua si lacul, precum si impotriva factorilor de mediu protejand suprafetele impotriva zgarieturilor si matuirii.

Prin aceasta actiune nu se va obtine doar o imbunatatire semnificativa a aspectului ci va ajuta si la prelungirea duratei de viata a componentelor din plastic, cauciuc sau metal.

Cosmetica auto Timisoara

Mocheta, tapiteria, bordul si alte suprafete interioare se imbacsesc, se pateaza si incep sa prezinte semne de imbatranire.Periodic in afara de curatarea tapiteriei este necesara si revigorarea sau restaurarea elementelor din plastic, piele, cauciuc cum ar fi bordul, plasticul din portiere, chederele, parti cromate, etc.

Operatiile de detailling nu le poti face acasa, necesita timp si produse profesionale. O firma de Detailing Auto Timisoara te va ajuta cu aspirarea intensiva a particulelor din mocheta interiorului auto, va elimina petele din materiale, va aplica dressinguri si protectii suplimentare, tratamete pentru piele, curatare si eliminare mirosuri din instalatia de climatizare.

Detailling interior:

Curatare material textil (scaune, bancheta ) prin injectie/extractie
Curatare plafon (Tornador Gun), fete de usi, mocheta, inclusiv portbagaj
Igienizare galerie aer conditionat (parfum + dezifectant)
Degresarea tuturor materialelor din plastic bord, usi, ornamente
Tratament cu balsam pentru material plastic ce revitalizeaza culorile
Tratament chedere
Curatare (prin degresare) motor + dressing cauciuc si plastic.
Spalare exterior
Uscarea tapiteriei completa

Detailing exterior

Spalare si Degresare Caroserie
Curatare cu alcool izopropilic, decontaminare
Polish auto Profesional
Ceruire Solida sau aplicare sealant
Tratament ornamente plastice
Curatare Jenti
Curatare Elemente Cromate

Vrei ca masina ta sa arate mereu ca noua? Apeleaza intodeauna la o firma Cosmetica auto Timisoara.

No Comments Found

Leave a Reply