Despre operatiunile de dezinfectie si de ce trebuie efectuate in mod regulat?

Desi, poate puse in umbra de catre operatiunile de deratizare si dezinsectie, serviciul de dezinfectie este si ea extrem de importanta, si nu trebuie pusa pe ultimul loc, ba dimpotriva, ar trebui plasata pe aceeasi linie cu celelalte doua. De ce? Pentru ca, evident, fiecare dintre acestea are beneficiile proprii, fiind indreptate catre solutionarea unor probleme diferite.

Deratizarea va scapa de rozatoarele nocive, dezinsectia elimina eficient insectele daunatoare, iar dezinfectia are rolul de a preveni si combate boli infectioase, scopul acesteia fiind distrugerea germenilor patogeni de pe diverse suprafete.

Dezinfectie – de ce este importanta?

Dupa cum spuneam mai sus, dezinfectia eate o operatiune esentiala ce trebuie realizata cat mai des daca doriti sa evitati parazitarea la om si animale, intrucat aceasta combate raspandirea bolilor transmisibile si dezvoltarea germenilor patogeni.

Ea poate fi efectuata numai de catre o echipa specializata in domeniu, ce lucreaza cu produse inovatoare si tehnologii moderne. Daca doriti sa intreprindeti actiuni de dezinfectie, pe cont propiu, reusita nu va fi garantata 100%, iar pericolele pentru sanatate nu vor putea fi eliminate in totalitate.

In functie de caz, puteti opta pentru dezinfectia profilactica ce are rolul de a completa igiena, distrugand eventualii germeni patogeni, sau pentru dezinfectia terapeutica ce are scopul de a combate bolile parazitare sau infectioase.

Specialistii nostri va vor recomanda cele mai bune solutii in functie de situatie, intervenind prompt si eficient.

Pentru dezinfectie profilactica sau terapeutica, alegeti parteneriatul cu Ligriv!

Personalul care isi desfasoara activitatea in cadrul societatii Ligriv este unul competent, care detine cunostinte avansate in domeniu astfel ca poate interveni asa cum se cuvine in vederea eliminarii problemelor cu care va confruntati. Detine tehnici de lucru pe care le aplica corect ceea ce inseamna ca nu veti avea surprize neplacute, ba dimpotriva. Substantele pe care le utilizam sunt avizate de catre Ministerul Sanatatii astfel ca mediul nu va fi afectat in niciun fel – acesta fiind un alt aspect important pentru firma.

Ne bucuram de fiecare data cand reusim sa contribuim la un mediu mai sanatos si mai curat, eliminand organismele microbiene.

Intervenim cu placere, in mod eficient, indiferent de tipul spatiului in care sunt necesare serviciile de dezinfectie. Asadar, fie ca este vorba de case, scoli, gradinite, birouri, blocuri, hale, spitale, cabinete medicale, restaurante, baruri, cinematografe, sali de spectacol etc., nu ezitati sa ne contactati.

De ce Ligriv D.D.D. pentru servicii dezinfectie?

In momentul in care alegeti un furnizor de servicii, indiferent de ce servicii este vorba, este normal sa va asteptati si sa va doriti sa beneficiati de rezolvarea cat mai rapida si eficienta a cererilor voastre. Ei bine, atunci cand aveti nevoie de servicii dezinfectie, Ligriv este cel mai bun partener pe care il puteti avea si care va promite o colaborare fructuoasa din toate punctele de vedere.

In ceea ce priveste preturile pe care le practicam, acestea sunt cat se poate de avantajoase, fiind stabilite in functie de mai multe criterii pe care vom avea grija sa vi le facem cunoscute.

Clientii nostri de pana acum sunt mai mult decat multumiti de parteneriatul cu echipa noastra, iar acum este randul vostru. Va asteptam cat mai curand solicitarile si va asiguram ca nu veti regreta!

————————————-

CONTACT

WEBSITE: https://deratizarebucuresti.ro

Vodafone:0724 355 711

Orange: 0744 843 852

Telekom: 0762 267 299.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *