advertoriale

Dezinfectie – servicii la care trebuie sa apelati in mod regulat

Dezinfectie – servicii la care trebuie sa apelati in mod regulat!

Dezinfectia este o procedura recomandata a se realiza in mod periodic pentru a mentine diversele tipuri de suprafete igienizate, complet decontaminate – adica sa aiba loc distrugerea formelor vegetale ale microorganismelor. Datorita efectuarii unei dezinfectii corecte si eficiente, sunt combatute diverse boli transmisibile si infectii periculoase.

Specialistii companiei noastre va stau cu placere la dispozitie pentru efectuarea serviciilor DDD – dezinfectie, deratizare si dezinsectie.

Operatiuni dezinfectie – promptitudine si eficienta!

Echipa societatii noastre va vine in intampinare cu solutii personalizate, in functie de fiecare caz in parte, obtinand cele mai bune rezultate pentru fiecare dintre serviciile asigurate, fie acestea dezinfectie, deratizare sau dezinsectie.

In luarea masurilor de combatere sau preventie, tinem cont de specificul situatiei astfel incat sa obtinem rezultate pe masura asteptarilor cele mai exigente.

Produsele pe care le utilizam in cadrul fiecarei operatiuni de dezinfectie (dar nu numai), sunt de calitate superioara, sigure si extrem de eficiente, avizate de Ministerul Sanatatii. Acestea au un spectru larg de actiune asupra principalilor agenti patogeni, avand si actiune virucida, bactericida, fungicida, sporicida.

De ce sunt importante operatiunile de dezinfectie?

Daca doriti sa va bucurati in siguranta de un anumit spatiu si sa eliminati riscul infectarii cu diversi agenti patogeni, atunci operatiunile de dezinfectie reprezinta cea mai buna modalitate prin care puteti sa aveti certitudinea ca sanatatea nu va este pusa in pericol. Bineinteles, pentru acest lucru, trebuie sa va asigurati ca incheiati un parteneriat cu o echipa competenta, bine pregatita in domeniu, cu experienta si profesionista. Cea care isi desfasoara activitatea in cadrul societatii noastre indeplineste toate aceste criterii si detine multe alte atribute pozitive pe care va invitam sa le descoperiti personal, optand pentru serviciile pe care le ofera.

Dezinfectia poate fi realizata in mai multe moduri, insa impreuna vom alege ce vi se potriveste cel mai bine: pulverizare cu pompe de joasa sau mare presiune, nebulizare si termonebulizare cu generatoarele de “ceata calda” etc.

Alaturi de dezinsectie si deratizare, operatiunile de dezinfectie sunt obligatorii si sunt stipulate in lege, acestea trebuind sa se realizeze in diverse tipuri de spatii, la un anumit interval de timp.

Daca aveti nevoie de mai multe detalii cu privire la aceste aspecte sau la altele ce tin de activitatea noastra, nu ezitati sa ne contactati.

Contactati-ne cu incredere pentru operatiuni dezinfectie!

De cate ori aveti nevoie de ajutorul unei firme specializate in servicii D.D.D., nu ezitati sa solicitati interventia specialistilor companiei noastre. Va asiguram ca veti beneficia de cele mai bune rezultate deoarece acordam o atentie sporita chiar si celor mai mici detalii.

Preturile pe care le practicam, sunt corecte si accesibile oricarui buget.

Aveti posibilitatea de a alege intre operatiuni dezinfectie profilactica care au scopul de a sustine si completa igiena, distrugand eventualii germeni patogeni, sau pentru operatiuni dezinfectie terapeutica ce au scopul de a combate bolile parazitare sau infectioase.

Nu ezitati sa ne contactati cu incredere de cate ori aveti nevoie de sfaturi pertinente sau de mai multe informatii despre serviciile pe care le oferim. Vom raspunde cu drag chiar si celor mai apasatoare dileme astfel incat sa puteti lua decizii informate si sa fiti siguri ca ati luat cea mai buna hotarare – aceea de a colabora cu noi pentru operatiuni dezinfectie, dezinsectie sau deratizare.

—————————————————————–

Website: https://deratizarebucuresti.ro/

Telefon: 0724355711

No Comments Found

Leave a Reply