Comunicate de presa

Dezinsectie Bucuresti, rolul in sanatatea dumneavoastra

Cu totii stim ca o data cu bucuria starnita de venirea primaverii avem parte si de stresul si oroarea pe care ne-o provoaca aparitia insectelor, pentru ca bucuria noastra sa nu fie umbrita de o asemenea problema, dezinsectie Bucuresti ne vine in ajutor.

Pentru a scapa de problema insectelor trebuie sa apelati la o firma specializata si cu experienta, o  astfel de firma este Ligvrid D.D.D.

Aceasta firma a fost infiintata in anum 1999, cu suficient de mult timp in urma astfel incat angajatii sai sa dobandeasca multa experienta, insa suficient de recent pentru a avea echipe energice, care stiu sa foloseasca cele mai moderne tehnici si produse de cea mai buna calitate care nu pot afecta in nici un fel sanatatea omului sau a animalelor. Printre serviciile pe care firma le pune la dispozitie se numara si dezinsectie bucuresti. Firma s-a ocupat in mod special de locatii precum restaurante, baruri cazinouri, magazine, spatii comerciale, unitati de alimentatie publica si altele asemenea in Bucuresti si in imprejurimi.  Este recunoscuta pe piata fiind una dintre cele mai de incredere si realizeaza servicii de dezinsectie Bucuresti pentru toate locatiile care sunt obligate de lege sa efectueze regulat dezinsectia si deratizarea.

Dezinfectie si dezinsectie Bucuresti

Pe langa serviciile de dezinsectie Bucuresti, compania va poate oferi si alte servicii precum dezinfetia, si daca ati dori sa profitati de existenta reducerilor de 10% , acum este momentul sa efectuati toate acele operatiuni de care aveti nevoie pentru siguranta dumneavoastra si a clientilor dumneavoastra.

Dezinfectia este una dintre tipurile de igienizare si consta in actiuni care previn si combat bolile infectioase si parazitare la fiintele vii, indiferend daca e vorba de oameni sau animale.

Prin efectuare unei dezinfectii va puteti bucura de beneficiile unui mediu curat si igienizat datorita dezinfectie impotriva microorganismelor care pot declansa nenumarate boli.

Dezinfectia de relizeaza in case, scoli, gradinite, blocuri, birouri si in orice fel de spatii in care locatarii vor sa se simta in siguranta si protejati impotriva bolilor.

Compania S.C. LIGVRID D.D.D. S.R.L.  vine in ajutorul dumneavoastra atunci cand va doriti un mediu sanatos, cu lucrari de dezinfectie si dezinsectie Bucuresti  realizate de un personal foarte bine instruit si  care foloseste numai produse de foarte buna calitate.

Garantia oferita de dezinsectie Bucuresti

Compania www.Deratizarebucuresti.ro , pe care noi v-o recomandam pentru servicii de dezinsectie Bucuresti , are pana in prezent un numar foarte mare de clienti satisfacuti, si anume, peste 1000 carora le-a oferit serviciile sale.

Datorita experientei de peste zece ani, in care compania se ocupa cu servicii de deratizare, dezinsectie Bucuresti, igienizare, dezinfectie si curatenie generala, aceasta a dobandit popularitate pentru modul foarte promt si deosebit de satisfacator  in care si-a dus l;a bun sfarsit proiectele. In cazul in care aveti nevoie de consultanta, specialistii va pot pune la dispozitie toate informatiile de care aveti nevoie.

Toate substantele si produsele folosite pentru dezinsectie Bucuresti  se regasesc pe lista produselor avizate de Ministerul Sanatatii, prin urmare nu trebuie sa aveti nici o indoiala privitoare la posibile efecte nocive asupra sanatatii.

.

No Comments Found

Leave a Reply