Personale

Din blogosfera

Uneori stau si ma gandesc numai la lucruri frumoase.Ne spune Alexica aici.O fi indragostit?Asigurarea RCA este obligatorie pentru toti proprietarii de vehicule din Romania. Care este scopul ei ? ne intreaba Daniel pe blogul lui.

Pisica vs ipad? ne arata un videoclip bibabum aici. ”Astazi am pus la treaba camera video pe care o am, impreuna cu trepiedul si telescopul pentru realizarea clipului de mai jos”, ne spune rafu cara a facut un filmulet foarte bun aici.”Cateva sfaturi utile pentru romani despre cum puteti vizita Roma cat mai complex, mai ieftin si mai lejer”,ne spune Adrian care plecat in Italia.

”PC sau laptop? Această întrebare pentru mine este o mare dilemă”. Aceasta dilema o are copilul de lego.Presedinte pentru o zi,se viseaza valentin aici.Ionut-Cosmin la fel se vrea a fi aici.”De multe ori m-am întrebat de ce este fotbalul cel mai popular sport din lume.” are un articol ebogdan aici.”Am aflat de curand ca KFC are blog si cu aceasta ocazie am aflat si despre un concurs”,ne spun pato pe blogul lui.

Mai citesc si alte bloguri care le citesc si data viitoare probabil voi pune si linkul tau..

3 Comments

Leave a Reply