articole

Dinti mai curati si netezi cu un simplu detartraj

Cand vine vorba de sanatatea dintilor nostri consideram ca de cele mai multe roi un periaj simplu de doua ori pe zi si un control la medicul stomatolog odata la 6 luni sunt suficiente. Chiar daca iti periezi dintii in mod corespunzator nu ai cum sa impiedici depunerile si la un moment dat o sa te trezesti cu tartru. Oricat de mult ai incerca sa il indepartezi, acesta nu va disparea si va fi nevoie sa apelezi la medicul stomatolog si sa faci o programare pentru detartraj in Brasov.
classmed

Stii senzatia aceea de dinti curati, cu o suprafata neteda? Ei bine, daca tartrul s-a depus pe dintii tai, singura varianta pentru a experimenta din nou acea senzatie este sa apelezi la ajutorul unui medic stomatolog. Oricat ai incerca, tartrul nu dispare de la sine si oricat de mult ai incerca sa eviti vizita la medicul stomatolog, ar trebui sa faci cat mai repede o programare pentru detartraj.

S-ar putea sa crezi ca tartrul depus pe dinti sa nu fie o problema atat de mare si ca nu are cum sa iti efecteze dintii. Insa, adevarul este ca aceste depuneri reprezinta o problema care, netratata la timp poate aduce alte probleme. Astfel, detartrajul te poate ajuta sa ai in primul rand dinti mai curati si o dantura impecabila, iar acest lucru va prelungi durata de viata a dintilor tai.

Daca pana acum nu ai apelat la un detartraj, ar trebui sa stii ca este necesar sa faci acest lucru. Este mai simplu sa previi decat sa tratezi mai apoi niste dinti bolnavi. In plus, preturile sunt accesibile, iar singurul lucru care te-ar putea impiedica este frica de dentist.

Medicii stomatologi ne recomanda un detartraj odata la 6 luni. In urma tratamentului, rezultatul obtinut va fi o suprafata neteda, lustruita, care va impiedica depunerea placii bacteriene si depunerea tartrului nu va fi favorizata. Apoi, dupa o astfel de interventie, cu un periaj corect, folosirea atei dentare si a apei de gura, vei reusi sa previi aparitia problemelor legate de sanatatea dintilor.

Cand vine vorba de sanatatea dintilor, ar trebui sa tratam fiecare problema, oricat de minora ar fi si este recomandat sa apelam la ajutorul si serviciile oferite de un medic stomatolog. Este mult mai usor sa previi si sa repari lucrurile simple decat sa te trezesti cu probleme mai complicate care vor necesita interventii mai complexe si costisitoare..

No Comments Found

Leave a Reply