Disparitia unui bloger.

La inceput acum 2 ani cred daca nu ma inseala memoria Vali scria foarte bine,fiecare articol al lui avea cel putin 10 comenatrii.Ceea ce facea din blogul lui un blog destul de urmarit si multe discutii deschise se purtau acolo.Constructive dealtfel.Imi pare rau ca a abandonat blogul se pare ca din lipsa de timp.Pacat.

Chiar pot sa spun ca am crescut impreuna ca si blogari.Cei drept unii anonimi dar am fost de la inceput pe aceiasi linie de infiintare.Dupa care a inceput sa scrie doar articole care contineau numai advertoriale.Nea Vali mai dezamagit.Si nu numai pe mine,mai erau o gramada care te urmareau si care au renuntat a mai intra la tine pe blog. Ca drept dovada ca si la cel mai recent articol are peste 20 de comentarii adunate din februarie pana acum.in rest pe unde poate isi face reclama.Nui un lucru rau pana la urma.Dar cine stie poate va reveni asa cum a fost el la inceput.

7 thoughts on “Disparitia unui bloger.

 1. Eu am inceput sa am dubii serioase de cand am vazut primele articole in care „ne invata” despre perioada de fertilitate la iubite.. In plus, deja cand scrii (Pardon, dai Copy-Paste) la 10 advertoriale pentru un articol scris, e ceva suspect.

  Dupa cum am mai spus-o, fiecare isi monetizeaza blogul cum vrea.
  Deasemenea, un alt blog ce va „disparea” va fi al meu. Din fericire, va disparea doar „in termeni” deoarece va fi inlocuit de blogul viitoarei mele companii (Nu-mi place sa-i zic firma..).

  Cand aleg banii in schimbul unor prietenii, e grav.
  PS: Vrei sa-ti spun o chestie? De multe ori am facut „munca in folosul comunitatii”, ajutand diverse persoane „puse bine”. Chiar daca nu am primit „ce am meritat” pe moment, s-a intors INZECIT prin recomandari si „alte dati” in care am fost stimulat financiar.

  Concluzia? TREBUIE SA FII OM!

 2. Valentin nu sa lasat de blogging. De cateva luni el nu are internet. Oricum pacat de el ca si-a stricat „comunitatea” care si-a facut-o cu blogul.

 3. Nu obisnuiam sa-l citesc pe acest Valentin, dar cred ca un site ce contine doar advertorile numai blog nu se poate numi. Dar daca asta a fost dorinta lui, nu trebuie blamat sau regretat. Trebuie doar sa-i respectam alegerea.

 4. Acum vad acest articol, a trecut ceva timp insa asta e situatia. Am ales banii si micile job-uri pe net, uneori regret insa bloggingul nu era pentru mine. Poate pe viitor, cine stie.

Comments are closed.