Do Not Be Afraid!

Anul care bate la usa trebuie abordat cu toata increderea ca Dumnezeu ne va ajuta sa fim mai plini de dragoste,si sa ne tranformam inima in una mai buna,din ce in ce mai buna.Nu trebuie sa lasam frica in inima noastra ca ceva va merge prost la locul de munca,in relatia cu sotia/sotul sau cu cei din familia ta.Spune-ti in inima ca frica de viitor nu te poate pune la pamant sub nici o forma.

Atentie nu te increde in proprile forte.Vei da gres.Dar daca vrei sa te increzi in Dumnezeu atunci toate lucrurile i-ti vor merge bine.Cuvantul Lui ne incurajeaza sa ne indreptam inima si viata noastra care vine evident de la El. Vei avea un an plin de absolut tot ce ai nevoie.Vei fi o persoana binecuvantata.Nu i-ti fie frica de viitor.Te incurajez cu un verset:

De alta parte, stim ca toate lucrurile lucreaza impreuna spre binele celor ce iubesc pe Dumnezeu, si anume spre binele celor ce sunt chemati dupa planul Sau. (Rom.8:28)

7 thoughts on “Do Not Be Afraid!

  1. Rom. 8:28 – Una din cele mai mari fagaduinte ale lui Dumnezeu. Totusi, din miile de texte pretioase, acesta este probabil cel mai greu sa fie crezut pe deplin.

    O zi buna!

Comments are closed.