Personale

Cum ma raportez

Din ce în ce mai mulţi suferă de boli mentale mai degrabă decât de boli fizice grave. Suntem egoişti şi centraţi pe sine. Vrem prea multe plăceri şi prea puţine responsabilităţi. Cei care suntem credincioşi avem tendinţa să credem că vom auzi la timp trâmbiţele de nenorocire pentru a face ceva în privinţa aceasta. Dar atunci, va fi prea târziu!

Oamenii preferă logica lor şi puterea lor de raţiune. Chiar şi atunci când Dumnezeu vorbeşte, ei refuză să-I recunoască vocea. Nu vor să recunoască faptul că Dumnezeu a vorbit prin Isus Hristos, Fiul veşnic. Când Dumnezeu îi confruntă cu păcatul lor, oamenii consultă un psihiatru şi speră „să-şi pună la punct” personalitatea. Dar într-o zi viitoare, orice genunchi se va pleca şi orice limbă va mărturisi că Isus Hristos este Domn.

.

5 Comments

 • ppscslv

  si pana la urma ce-i normalitatea dpdv social?

  Reply
 • bibabum

  cam asa se descrie firea umana..

  Reply
 • alexibad

  Omul se duce la psihiatru si zice ca are o problema iar asta ii da o pastila si ii zice ca e normal, ca toata lumea face greseli si ca va fii bine.

  Insa daca si-ar analiza un pic reactiile, comportamentul si greselile – si s-ar corecta singur intr-adevar ar face un progres spiritual, mental si moral.

  Reply
 • val33ntyn

  adevar graita’i tu 🙂

  Reply
 • Dani

  Zicea cineva ca lumea asta o ia razna !

  Reply

Leave a Reply