Dragostea de ceasuri


Erau casatoriti de 10 ani, dar in fiecare an, cand ea il intreba ce-si doreste de ziua lui, el raspundea invariabil: ceasuri. Sa nu credeti ca ea avea o misiune usoara, de aceea discuta nemultumita cu prietenele ei, cum el nu se mai satura de ceasuri, iar ea s-a saturat de produsele asemanatoare din magazine, de aceea de teme sa nu-i cumpere acelasi ceas de mana de doua ori, mai ales ca la capitolul ceasuri barbati magazinele nu stau prea bine…
Atunci, cea mai buna prietena a sfatuit-o sa parcurga istoricul cautarilor sotului ei pe internet, poate gaseste un fir. Cealalta, martora la discutii a inceput sa rada cu subinteles.

Peste trei zile trebuia sa le aduca raspunsul: ce pagini studia el cel mai des pe computerul personal.
La intalnirea urmatoare, sotia care avea barbat ceasofil radia de fericire:
-Ce ati crezut, mai, fetelor ca acceseaza sotul meu in timpul liber? Eu stiam ca am barbat serios.
Dar va multumesc din inima pentru sfat. Drumul indicat de voi m-a condus la cel mai mare magazine de ceasuri din Romania: Ceasmania. Sunt acolo peste 1000 de modele de ceasuri de mana si pentru ca am descoperit cat de serios este sotul meu, va provoc si pe voi sa rasfoiti istoricul cautarilor pe Google al barbatilor vostri.

Din curiozitate, fiindca tot se aflau la o sueta au intrat toate in magazinul virtual de ceasuri, iar interjectiile lor admirative atrageau toate privirile. Cineva din local le-a spus cu frumosul ca nu fac bine ca se uita in public la ce se uita, iar ele l-au chemat sa-i arate minunatia de ceasuri.
La aceea ora, toti posesorii de tablete si de telefoane au patruns printre produsele Ceasmania atrasi de entuziasmul fetelor.
-Abia acum inteleg cat de dezamagit o fi fost el, sarmanul, cand eu i-am daruit ceasuri de mana banale, in timp ce marfa de aici te lasa mut de admiratie, spuse sotia.

.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *