De ce sa merg Duminica la biserica?

Relatia omului cu Dumnezeu atunci cand aceasta apare in viata omului si omul devine credincios Lui trebuie intretinuta in fiecare zi si mod deosebit duminica.Duminica este slujba la biserica si acolo trebuie sa te inchini la Dumnezeu.Atentie nu la icoane sau eu mai stiu ce oase a le nu stiu cui.Inchinarea se face in duh si adevar cum spune Domnul Isus nu altfel sau la altceva.Si azi am fost la biserica si va marturisesc ca nu pot sa stau acasa duminica la calculator,tv sau orice altceva in cele 2-3 ore de dimineata in loc sa fiu la biserica acolo unde Dumnezeu vorbeste prin Cuvantul Lui sfant (biblia).Este alegerea fiecaruia de a merge sau nu la biserica.La fel sunt si binecuvantarile care le avem in decursul saptamani care urmeaza si nu numai.Dumnezeu apreciaza credinta la oameni la fel si lipsa ei.Lipsa credintei este o bataie de joc la adresa Lui Dumnezeu.

Sa nu ne miram cand ni se intampla ceva prost si atunci eventual dam vine pe Dumnezeu ca de ce Doamne mie.Dar ai fost la biserica ca sa te inchini? zi ai fost ? daca nu de ce ai pretenti? e vinovat cu ceva Dumnezeu de necredinta ta.Clar nu.

De cand a intervenit Dumnezeu in viata mea nu am lipsit de la biserica duminica in ultimi 2 ani cred ca 4-5 ori maxim.Nu pot si nu vreau sa stau fara Dumnezeu.El ma ajuta,iubeste si face atatea pentru mine cum sa nu-I fiu recunoscator.Daca ati sti voi ce binecuvantari puteti primi de la Dumnezeu nu ati lipsi de la slujba duminica,dar e mai confortbil acasa pe net…

4 thoughts on “De ce sa merg Duminica la biserica?

  1. La cat de corupte au ajuns unele biserici oamenii nu mai au tragere de inima sa mearga la biserica.
    Daca ma gandesc bine, crestinii din primele veacuri nu aveau biserici si era de o mie de ori mai credinciosi decat noi. Nu vreau sa subminez nevoia de biserica, insa nu trebuie confundata biserica cu credinta.

  2. Daca nu mergi de bunavoie la biserica te va aduce Dumnezeu.Pe toti dumnezeu ne intoarce la el.a fost un timp cand nu mergeam dar necazurile,nevoile,recunostinta pentru salvarea mea m-au adus in casa Domnului.Ne putem rua acasa,ne putem ruga in taine,pe strada oriunde ..dar nu ai Sf liturghie decat la biserica.Ea ne este de folos.un parinte spunea ca Dumnezeu mai tine lumea doar pentru rugaciunile Preasfintei Nascatoare De Dumnezeu si a Sf Liturghii

Comments are closed.