Dumneavoastra ce proiect de casa va place

proiecte case

O casa este mai mult decat o simpla cladire.  O casa are suflet, are trairi si are amintiri, iar pe toate acestea le simte prin locatarii sai. Este firesc sa fie asa din moment ce fiecare om, atunci cand incepe sa puna bazele viitorului sau camin, investeste in acesta pe langa partea financiara si energia necesara si o parte din sufletul sau.

Daca doriti o casa care sa le aiba pe toate, adica sa fie si trainica sa arate si bine si sa va ofere si confortul de care aveti nevoie, atunci trebuie sa acordati atentie fiecarui detaliu din constructia sa. De la oamenii implicati si pana la materialele folosite, de la designul interior si pana la cel exterior, absolut fiecare etapa este importanta si fiecare pas are nevoie de toata implicarea dumneavoastra.

In cele ce urmeaza o sa vorbim despre cum se incepe o casa, ce trebuie facut, la cine sa apelati si care sunt cele mai apreciate proiecte de case.

Proiecte de case pentru toate gusturile:

Atunci cand mergeti sa va intocmiti proiectul de casa trebuie sa aveti in minte trei lucruri clare: ce fel de proiect va doriti, care sunt necesitatile pe care le aveti vis-à-vis de constructie si cat sunteti dispus sa investiti.

Din punct de vedere al dimensiunilor, aveti la dispozitie doua variante: proiecte de case mari sau proiecte de case mici.  Balanta avantajelor inclina spre proiectele de case mici datorita timpului mai scurt de realizare, costurilor moderate si functionalitatii sporite. Adica va imaginati si dumneavoastra ca pentru o familie cu 2 copii, o casa cu 3 dormitoare este suficient de mare si le poate oferi confortul de care au nevoie, fara a investii sume impresionante sau energie mai multa decat este cazul. In fond nu e ca si cum o sa va fie folositoare toate acele camere in plus. In final tot spatii de depozitare vor ajunge. Atunci va intreb pe dumneavoastra; merita?

Desigur, asta in cazul in care nu sunteti o familie foarte numeroasa, caci daca sunteti nu aveti de ales decat sa optati spre un proiect de casa mare astfel incat sa  puteti sa beneficiati de tot spatiul de care aveti nevoie si sa va simtiti intr-adevar ca acasa.

De cealalta parte a baricadei, se afla casele moderne in arhitectura carora predomina elementele metalice sau cele din lemn, care  prezinta avantajul unei constructii foarte rapide. Din pacate  doar in urma unei analize personalizate vi se pot furniza mai multe informatii concrete si corecte vis-à-vis de avantajele si dezavantajele fiecarui model in parte; dat fiind faptul ca asezarea geografica, conditiile climatice si asa mai departe, toate influenteaza durata de viata a constructiei dumneavoastra.

Proiecte de case exact asa cum ati visat:

“Arhitectura este jocul savant, corect si magnific al formelor reunite sub lumina”. Spunea candva   Le Corbusier si se pare ca si  echipa Crihan Construct tot dupa aceste vorbe se ghideaza. Pentru ei, orice cladire este unica si trebuie tratata asemeni unei persoane. Cu foarte mult respect si cu  mult simt de raspundere.  Poate datorita acestui fapt, gasiti la ei cele mai interesante proiecte de case.

  Pentru adevarate bijuterii arhitecturale, capabile sa castige lupta cu trecerea timpului fara vreo consecinta grava, va invit sa ii vizitati la www.crihan-construct.ro. Mai departe, spor la construit!