Dupa 21 de ani…

Acum 21 de ani incepea la Timisoara ce mai tarziu am aflat cu totii caderea sistemului comunist din Romania.O revolutie mult dorita de poporul Roman care nu mai suporta acest sistem cu unele idei bune dar prost aplicate asupra populatiei.Lumea nu a mai suportat si a iesit in strada cerand caderea conducatorilor si a sistemului.Aveam 6 ani si 8 luni la revolutie si parca a fost ieri.Asa repede a trecut timpul ca nu-mi dau seama cand.Asa e viata trece repede.Ce s-a schimbat dupa 21 de ani?

Avem ce ne doream atat de mult libertate.Libertatea de a alege intre multe lucruri de care atunci nu aveam cum.Din pacate libertatea a adus si lucruri rele pentru tineri nostri.Droguri,tigari,mai nou etnobotanice.Mai avem pana sa ne maturizam ca si popor inca mai stam la cozi si avem unele instincte ramase.Acum dupa mine ne trebuie o alta revolutie dar fara varsare de sange ci una reala de conducatorii care sunt in acest moment.Atunci ne doream altceva decat este acum.Clar.

6 thoughts on “Dupa 21 de ani…

  1. S-a schimbat ca avem libertatea,si ca toti oamenii vor sa fie vedete pe la tv si ca toti ii promoveaza,si ca toti fura cu amandoua mainile.

  2. Da asa este, acuma nu cred ca nu ne place mai mult sa fim decat cum eram acum 20 de ani verificati pas cu pas si ce facem si unde mergem, de ce merge…
    Acuma nu pot sa zic ca e raiul de pe pamant ca avem si acum multe probleme, dar eu spun ca este mai bine pentru toti in sitatia actuala.

Comments are closed.