Dupa 60 de ani

In sfarsit au venit.Sau lasat greu asteptati dar totusi sa ne bucuram ca sunt aici.Despre Americani este vorba care vor construi o baza militara cu scuturi antiracheta la Deveselu jud.Olt.La fel s-a intamplat si in Constanta, unde oraselul Mihail Kogalniceanu a inflorit din nisip.

Aici, pe cele 700 de hectare, va fi amplasat scutul. Aproape de pista aeriana vor fi puse in niste silozuri subterane cele 24 de rachete.Tot in baza se va ridica cel mai probabil si cartierul in care vor locui cei 500 de soldati. Dupa modelul consacrat, vor avea inclusiv biblioteca si sala de sport.Investia lor este cat se poate de serioasa. Vor da
400 de milioane de dolari, in prima faza, pentru refacerea complexului si inca 20 in fiecare an pentru intretinere.

Uraaaa ce bucurie pe noi.Vin si cu bani de acasa.

 

5 thoughts on “Dupa 60 de ani

  1. Cu pasi mici, Romania pare a urca. Leul a crescut putin, benina este tot mai scumpa, dar sa ne uitam si la partile mai bune.

  2. Restul ori sunt someri ori fac naveta 6 kilometri pana la Caracal.In comuna se traieste greu. Dupa modelul consacrat vor avea inclusiv biblioteca si sala de sport.Investia lor este cat se poate de serioasa. Localnica Cum as primi in strainatate 600 de euro….Mai greu le va fi la inceput cu engleza pentru ca prin zona se vorbeste mai mult olteneste.

  3. Restul ori sunt someri ori fac naveta 6 kilometri pana la Caracal.In comuna se traieste greu. Dupa modelul consacrat vor avea inclusiv biblioteca si sala de sport.Investia lor este cat se poate de serioasa.

Comments are closed.