Dupa 70 de zile.

La capătul puterilor, învăţătoarea Cristiana Anghel a decis ca, astăzi, când se împlinesc 70 de zile de când a intrat în greva foamei, să îşi reia alimentaţia.Nu avea rost sa mai continuie dupa parerea mea.Atata timp cat nerusinare si atitudinea celor care ne conduc este una nepasatoare si nimeni nu o baga in seama.Cauza nu trebuie parasita dar se poate protesta si altfel.Ah abia astept ziua cand Base si troc si PD-L vor pleca definitiv din viata acestei tari.

“Simt că, dacă aş continua, săptămâna viitoare îmi va fi fatală”, ne-a mărturisit ieri învăţătoarea. Sâmbătă, după ce a primit vizita PS Ioan Selejan, arhiepiscop de Harghita şi Covasna, ea a decis să renunţe la această formă de protest. Ştie ce o aşteaptă pentru că, acum doi ani, a stat în greva foamei 38 de zile. “Îmi voi relua, treptat, alimentaţia. Atunci am început cu mere coapte, pentru că doar ele mi-au făcut poftă. Din cauza problemelor digestive, am slăbit 5 kg în primele şapte zile după ce am reînceput să mănânc”, ne-a spus dascălul.sursa

.

9 comentarii Adaugă-l pe al tău
  1. Dupa parerea mea e ca degeaba incerci sa te lupti cu sistemul criminal din Romania, n-ai ce face. Daca Dumnezeu i-a ingaduit, putem lupta cat vrem, e contra morilor de vant.

  2. Parca pentru a nu dezminti faptul ca suntem romani, invatatoarea in cauza n-a facut altceva decat sa „manjeasca” conceptul de „greva a foamei” … In tot acest timp a fost „hranita” artificial. Ce fel de greva a foamei este asta ? Am sa scriu probabil si un articol pe aceasta tema … Mai sunt multe pe care trebuie sa le aflati …

  3. ia de la basescu :)) pff cum sa fii atat de idiot sa te schilodesti singur pentru cineva caruia evident nu-i pasa.
    Si bineinteles ca a fost hranita artificial, altfel dupa primul lesin renunta ea imediat fara nici-un dubiu.

  4. Pe mine unu m-a cam dezamagit. Adica respect curajul dar cand am vazut-o ca a declarat ceva de genu : bla, bla, data trecuta cand am intrat in greva foamei am rezistat 30 si ceva de zile acum am rezistat 70, daca mai e cazul o sa mai intru poate rezist si mai mult. Cu toata nerusineaa astora de ne conduc cred ca la ea e si ceva la psihic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *