advertoriale Comunicat de presa

E timpul sa inlocuiesti tevile de apa? Cheama un instalator Bucuresti care stie ce face!

instalator bucuresti
instalator bucuresti

Daca de micile ajustari ale instalatiilor, te poti ocupa personal – indepartarea calcarului de pe sita robinetului sau desfundarea cu o solutie potrivita comercializata in magazine, prezenta unui instalator Bucuresti este obligatorie atunci cand este vorba despre o urgenta, o verificare generala si orice modificare a instalatiei.

Degradarea celei mai mici portiuni a instalatiei sanitare din baie sau bucatarie poate insemna defectiuni majore si deteriorarea mobilei, precum si probleme cu vecinii, atunci cand locuiesti la bloc.

Asadar, cand stii ca este nevoie sa schimbi tevile instalatiilor locuintei?

In cele mai multe cazuri, ultima grija a locatarilor este sa isi aminteasca de ultima vizita a instalatorului sau recomandarile acestuia privind data aproximativa a urmatoarei verificari. Numai ca ar fi doar in beneficiul tau sa tii cont de cateva recomandari, pentru a evita pe cat posibil defectiunile sanitare, care se transforma in urgente.

Solicita serviciile unui instalator Bucuresti profesionist pentru verificari si interventii la timp

Fie ca este inainte de o vacanta, inainte de sarbatori sau atunci cand ai decis sa iti pui la punct casa, solicita serviciile unui instalator, va verifica starea componentelor instalatiilor si iti va recomanda schimbarea acestora, atunci cand sunt invechite.

In general, poti tine cont de materialul din care sunt confectionate tevile pentru a determina durata de viata:

  • Otel zincat (intre 20-50 ani)
  • Alama (aprox 40-45 ani)
  • Cupru (minim 50 de ani)
  • Fonta (peste 75 de ani)

Cat despre tevile, conductele din PVC, acestea au perioada de functionare mare. Cu toate acestea, chiar daca tevile sunt rezistente si nu s-au implinit nici 20 de ani de realizarea instalatiilor, sunt importante si brandul producator al materialelor utilizate, tehnica de montaj utilizata, priceperea instalatorului. Totodata, tevile se pot deteriora oricand, nu exista o regula fixa in functie de care te poti ghida.

Cum iti dai seama ca a devenit obligatorie efectuarea unei revizii generale de catre un instalator Bucuresti autorizat?

Pe langa o verificare pentru a te asigura ca totul functioneaza in regula, este nevoie de un instalator Bucuresti cu experienta, ori de cate ori remarci aceste semne, ce anunta aparitia defectiunilor, mai mici sau mai mari:

–        Fisuri evidente si apa care picura

Bineinteles ca este unul dintre cele mai clare semne ca este nevoie de interventia unui instalator sanitar care stie ce face. La fel de usor iti vei da seama ca este necesar sa chemi urgent instalatorul daca tevile sunt ruginite sau daca pardoselile/mobila sunt umede si chiar umflate din cauza picaturilor de apa.

–        Presiunea scazuta

Presiunea scazuta nu este doar un motiv de enervare, ci ar putea semnala si faptul ca tevile sunt infundate. Va trebui sa semnalezi instalatorului toate “simptomele” remarcate, de la zgomote si pana la problemele cu presiunea.

–        Apa care nu se mai scurge

La inceput, vei avea tendinta sa te ocupi singur de problema desfundarii tevilor, cu produsele comercializate in orice magazin – in unele situatii chiar nu este nimi grav, problema fiind astfel solutionata. De cele mai multe ori insa tevile respective se vor infunda din nou – in acest caz, este nevoie de interventia unui profesionist, pentru a evita defectiuni majore, cu pierderi financiare.

Verifica, de asemenea, imbinarile, daca exista zone umede, in special in spatiile mai putin vizibile – in spatele masinilor de spalat vase/haine, sub chiuvete, in spatele vasului de WC.

Doar un specialist poate sa verifice instalatiile sanitare si sa recomande cea mai buna solutie – lucrari de reparatii sau inlocuirea partiala sau totala a unei instalatii.

Echipa Luk Install dispune de minim un instalator Bucuresti potrivit pentru solutionarea defectiunilor sanitare, recomandari pentru modificarile instalatiilor sanitare si verificarile periodice, detaliile de contact fiind urmatoarele:

Telefon – 0743 697 295

Mail – office@lukinstall.ro

Website – www.lukinstall.ro

No Comments Found

Leave a Reply