Comunicat de presa

Edy House – partenerul tau de incredere pentru executie tencuiala mecanizata

Edy House este o companie din Bucuresti, formata din personal calificat in domeniul constructiilor, oferind servicii de calitate superioara ca: turnare sape mencanizata, executie sapa mecanizata si beton elicopterizat. Preluam proiecte atat in capitala, cat si in alte orase din tara, intervenind prompt si eficient in toate lucrarile.

Dispunem de utilaje performante, dotate cu tehnologie moderna, acestea contribuind, de asemenea, la livrarea unor rezultate de exceptie. Dorinta noastra este sa transpunem visurile clientilor nostri, in realitate. Respectam normele aplicabile in acest domeniu, conturand foarte bine fiecare etapa a lucrarii pentru a o mentine sub control, evitand aparitia evenimentelor nedorite.

Facem tot ce ne sta in putina pentru a avea clienti multumiti, iar in portofoliul nostru se regasesc numai astfel de clienti care ne recomanda mai departe si revin pentru a beneficia din nou de produsele si serviciile noastre. In functie de ce se doreste, concepem solutii unice, care sa surprinda intr-un mod placut.

Asadar, fie ca este vorba de executie tencuiala mecanizata, sapa mecanizata sau beton elicopterizat, va invitam sa intrati in legatura cu expertii companiei Edy House. Va asiguram ca nu veti regreta, ba dimpotriva veti fi mai mult decat multumiti de alegerea pe care ati facut-o.

Informatii utile despre procedeul de tencuiala mecanizata

Materialele pe care le utilizam pentru realizare tencuiala mecanizata sunt de cea mai buna calitate, atent selectionate, pentru obtinerea unor rezultate de execeptie, rezistente in timp. Avand in vedere ca intreg procesul se deruleaza cu ajutorul unor utilaje eficiente, executia este una rapida. De asemenea, costurile sunt cu mult reduse comparativ cu tencuiala clasica.

Ca si avantaje ale tencuielii mecanizate amintim urmatoarele: consum redus de material si timp de lucru, randament sporit al suprafetei ce se doreste a fi tencuita, posibilitati multiple de finisare, pret manopera mult mai mic comparativ cu tencuiala clasica, economie la material datorita granulatiei foarte fine a tencuielii etc.

Tencuiala mecanizata – o alegere inspirata pentru cele mai indraznete proiecte

Tencuiala mecanizata comparativ cu cea clasica aduce o serie de beneficii ce nu pot fi trecute cu vederea, dupa cum ati putut descoperi in randurile anterioare. De asemenea, daca nu v-ati convins de acest lucru, va recomandam sa intrati in legatura cu specialistii companiei Edy House pentru mai multe detalii despre aspectele care va intereseaza. Cunoscand si stapanind foarte bine domeniul de activitate, va putem asigura ca informatiile transmise vor fi corecte si cat se poate de reale pentru ca voi sa puteti lua deciziile in cunostinta de cauza, intotdeauna.

De asemenea, daca v-ati decis sa incheiati o colaborare cu noi, va garantam ca relatia stabilita va fi una bazata pe comunicare, seriozitate, transparenta, profesionalism si promptitudine. Ne place sa ne tratam clientii cum ne dorim ca noi sa fim tratati in calitate de clienti, la orice servicii am apela.

Tencuiala mecanizata de la Edy House – o optiune sigura cu rezultate de exceptie

Tencuiala mecanizata se poate aplica pe orice suport, putand fi utilizata atat la finisajul interioarelor, cat si la finisajul fatadelor. Suportul trebuie sa fie intotdeauna uscat, desprafuit, sa nu prezinte eflorescente, desprinderi sau exfolieri si sa aiba o capacitate portanta optima. Insa, toate aceste detalii, dar nu numai, sunt cunoscute de catre echipa noastra ceea ce inseamna ca lucrarile se vor desfasura in cele mai bune conditii.

CONTACT TELEFONIC0762 204 699

sapa mecanizata
sapa mecanizata

 .

No Comments Found

Leave a Reply