articole Comunicat de presa

Eficienta maxima cu un consum minim

Obtinerea capacitatii maxime a unui lucru utilizand cant mai putine resurse este ceea ce incercam cu totii sa facem. Economii la consumul de energie electrica, la bani, la alimente si alte lucruri. Trecerea de la sursele de energie electrica conventionale la cele regenerabile este adoptata de un numar in crestere de persoane. Totodata, marea majoritate a aparatelor electrice si electrocasnice sunt realizate astfel incat sa ne ofere performante maxime in timp ce consuma mult mai putin. Acest lucru nu este usor de realizat si aduce de la sine un cost mai mare al produsului final, insa rezultatele sale benefice sunt vizibile.

Cu totii ne gandim ca ar fi prea mult sa dam peste 2000 de lei pe un aparat de aer conditionat la inceput, dar dupa ce gandim problema mai in detaliu, realiza ca este o investitie buna si pe care trebuie sa o facem. Desigur ca aparatele de top au preturi si mai mari, insa pentru o locuinta normala si pentru o familie cu un venit mediu un aparat de acelasi nivel este perfect.

Consumul redus al acestor aparate este dar in mare parte de imbunatatirile materialelor din care sunt realizate precum si al imbunatatirilor software, oferindu-ne posibilitatea sa le setam si sa le programam asa cum vrem, pentru perioade si de 7 zile. Astfel de aparate putem gasi si in magazinul Climatico, un specialist in ceea ce priveste sistemele de climatizare, rezidentiale si comerciale. Avem de ales dintre sute de modele de aparate de aer conditionat Climatico de la numeroase branduri, la preturi avantajoase si impreuna cu diverse oferte pe care le putem alege sau nu, precum montaj autorizat, garantie extinsa sau consiliere in alegerea unui aparat cat mai bun. Echipa de suport tehnic sta la dispozitie clientilor cu diverse informatii si sfaturi utile zi de zi, in magazin cat si telefonic sau online..

No Comments Found

Leave a Reply