Comunicat de presa

ELKO Romania organizeaza ATEN Academy la Cluj

ELKO_ATEN_VK2100
ELKO Romania, companie membra a grupului ELKO specializata in distributia unei game largi de echipamente si solutii IT, anunta cursul ATEN Academy care se desfasoara la Cluj, pe data de 24 august 2017.
”Simply Better Connections” este motto-ul sub care se desfasoara cursul, sesiunile de training fiind sustinute de catre reprezentantul ATEN, Tomasz Kruszyński. Gama de produse ATEN cuprinde in acest moment sute de echipamente de conectivitate, solutii complete KVM si solutii profesionale A/V.

ATEN Academy vine ca urmare a diversificarii ofertei ATEN si este un training care faciliteaza accesul la solutiile ATEN si domeniile de aplicabilitate ale acestora, fiind atinse subiecte precum rezolutia 4K, videowall, digital signage, control room si matrix switch. Cursul nu presupune taxa de participare, fiind adresat reprezentantilor companiilor ce furnizeaza si integreaza solutii de infrastructura si solutii profesionale A/V.
Parteneriatul dintre ATEN si ELKO Romania a fost semnat in anul 2011, compania de distributie fiind aleasa datorita nivelului ridicat de expertiza tehnica a angajatilor si a canalului de distributie. ATEN este cel mai mare producator si furnizor de solutii de conectivitate complexe, oferind cel mai diversificat si complet portofoliu de produse KVM. Compania detine peste 650 de patente, investind continuu in cercetare si dezvoltare.

Tehnologia ATEN
In cadrul sesiunilor de demo vor fi testate capabilitatile tehnologice ale solutiei de control ATEN, formata dintr-un configurator software, VK6000, un control box, VK2100, si o aplicatie de control.
Solutia este un sistem de gesiune standard bazat pe interfata Ethernet ce poate conecta toate dispozitivele hardware dintr-o retea locala, oferind un control direct centralizat, rapid si simplu, prin intermediul unui smartphone sau tableta PC.

Control Box-ul VK2100 poate fi instalat si configurat si in retele deja existente. Mai mult, acesta poate fi si integrat fara probleme cu orice produs ATEN VanCryst sau cu aproape oricare alt dispozitiv de iluminare, sistem de conferinta, aer conditionat, senzori de miscare, adaptoare de retea si altele.
Astfel, solutia reprezinta alegerea ideala pentru sali de conferinta, sali de curs sau oricare alte locatii ce au nevoie de o conectare centralizata a tuturor echipamentelor hardware.

Pentru solutia dedicata salilor de conferinta gasiti mai multe informatii la: http://www.elko.ro/stiri/maximizarea-confortului-din-salile-de-meeting-cu-solutia-de-management-centralizat-de-la-elko
Iar pentru mai multe detalii despre Control Box-ul VK2100 accesati: http://www.aten.com/global/en/products/professional-audiovideo/control-system/vk2100/

Despre Grupul ELKO si ELKO Romania
Grupul ELKO este unul dintre cei mai mari distribuitori de produse si solutii IT din regiune, reprezentand 180 de producatori si oferind o gama larga de produse si servicii catre mai mult de 7000 de companii, producatori de calculatoare, retaileri, integratori de sisteme din 30 de tari in Europa si Asia Centrala. Cifra de afaceri a grupului in 2016 s-a ridicat la 1460 milioane de dolari.

ELKO Romania face parte din Grupul ELKO si este specializata in distributia unei game largi de echipamente si solutii IT: solutii mobile, componente, solutii de infrastructura IT si de stocare, solutii de supraveghere video, echipamente industriale, software, periferice. Compania comercializeaza produsele din portofoliu exclusiv prin intermediul partenerilor sai, companii revanzatoare (reselleri, retaileri, e-taileri, companii care proiecteaza, instaleaza si revand solutii IT, sisteme de comunicatii si supraveghere video), adresand toate canalele de distributie IT & Telecom.
.

No Comments Found

Leave a Reply