Comunicat de presa

Este absurd sa nu te angajezi!

Este absurd sa stai in orasul tau, sa-ti plangi de mila si om in toata firea sa astepti sa-ti dea tata sau mama bani din salariile lor sau bunicii din pensie. Sa zicem ca nu-ti place Ploiestiul, fiindca in anumite regiuni ale orasului miroase a gaze ingrozitor. Se spune ca oamenii care-si sscot rufele pe balcon la uscat isi dau seama ca nu pot sa le imbrace din cauza mirosului de gaze si petrol, iar dupa ce invata lectia le usuca in casa.
Dar nu ai scuza sa nu urmaresti cu atentie anunturi cu joburi in Cluj, cat de curat si frumos este orasul, ce posturi decente poti obtine si cat de buni si linistiti sunt ardelenii! Gandeste-te ca daca esti din Bucuresti, Craiova sau Valenii de Munte te poti duce saptamanal acasa la ai tai, incarcat de cadouri, fiindca salariile sunt foarte mari!
Iata ce ai de facut sa te faci om al muncii la Cluj:
1) Intri pe Infomunca si cauti ofertele de pe piata de munca din acest oras
2) Cauti model de CV sa-ti faci unul beton ca sa fii angajat pe loc
3) Aplici cu incredere, fara sa achiti comisioane sau taxe
4) Te pregatesti sufleteste sa te muti la Cluj si sa lucrezi acolo.
Nu se cade sa stai fara venituri, cand se gasesc sute de locuri de munca! Nimic nu se compara cu multumirea omului de a putea sa-si cumpere tot ceea ce doreste din munca lui! Este posibil ca in Cluj sa-ti gasesti si dragostea vietii tale, sa-ti faci o familie, sa-ti cumperi o casa si sa ramai acolo pentru totdeauna. Am auzit tineri spunand ca nu au nevoie sa lucreze, ca nu vor mai ajunge la pensie, dar anii trec asa de repede, incat daca nu te-ai angajat pana la 30 de ani, cu greu mai poti realiza vechimea de care ai nevoie, fiindca la cat de repede trece timpul, pensionarea este mai aproape decat crezi!.

No Comments Found

Leave a Reply