Comunicate de presa

Excursii elevi – Specialiști în transport școlar și educație !

Lukadi are o divizie dedicată școlilor, condusa de o echipă de consultanți prietenosi care pot oferi profesorilor și administratorilor școlii soluții personalizate pentru toate cerințele lor de transport și excursii.Excursii elevi se pot ocupa de toate cerințele dvs. de transport, precum și de planificarea itinerariilor, programarea, cazarea, atracții, etc.

Excursii elevi se pot ocupa de toate cerințele dvs. de transport:

Excursii de o zi

Excursii extinse

Transferuri și evenimente sportive

Transferuri de tabere scolare

Servicii de transfer școlar

Siguranța copiilor dvs. este prioritatea numărul unu:

Flota noastră modernă garantează că elevii dvs. călătoresc pe cele mai sigure autocare din Romania. Fiecare autocar este menținut de mecanicii noștri și este supus unor inspecții periodice de siguranță. Nu există pur și simplu un compromis în ceea ce privește siguranța.

Toate vehiculele de la Excursii elevi vor depăși așteptările dumneavoastră:

Combinăm cele mai noi caracteristici de siguranță cu standardele de inginerie de nivel mondial și nivelurile de confort sunt incredibile! Elevii dvs. se pot bucura de călătorii în autobuze si autocare echipate cu centuri de siguranță, aer condiționat, sistem TV / DVD.

Vă veți bucura de șoferii profesioniști cu experiență în excursiile școlare:

Șoferii noștri sunt profesioniști, experimentați, amabili și punctuali. Fiecare lucrează pentru a oferi siguranta elevilor. Sistemele de management al conducătorilor auto asigură evitarea oboselii. De asemenea, sunt bucuroși să-și împărtășească cunoștințele. Siguranța este prioritatea numărul unu, în timp ce soferii de la Excursii elevi includ și o cunoaștere remarcabilă a rutelor.

Noi, cei de la Excursii elevi, suntem extrem de mândri de echipa noastră de șoferi profesioniști. Este nevoie de un tip special de sofer și vă putem garanta că, dacă șoferul nostru efectuează o excursie de vizitare de o zi sau un excursie extinsă, acesta va oferi grupului dvs. cele mai bune servicii.

Ne adaptăm excursiile la nevoile dvs. :

Nu oferim excursii generice. Credem că fiecare excursie ar trebui să fie unică. Personalul nostru cu experiență în vă va asculta nevoile și va veni cu un plan care include transportul, cazare, catering, cu alte cuvinte totul!

Excursii elevi sunt foarte mandri în ceea ce privește standardele de servicii pe care le ofera. Planificarea atentă și coordonarea fiecărei mișcări de grup este de la sine înțeles. Ne asiguram că, calitatea fiecărui vehicul pe care îl folosim este standard.

Excursii elevi va asigura ca atât autovehiculul cât și șoferul sunt adaptate corespunzător cerințelor clienților noștri. În cazul autocarelor de la Excursii elevi, singura presupunere pe care o facem este că, clienții noștri au dreptul să se aștepte ca cerințele lor de transport să fie îndeplinite cu maxim profesionalism, eficiență și fiabilitate.

Contactați unul dintre consultanții noștri de transport cu experiență pentru asistență pentru cerințele dvs. de transport. Personalul de la Excursii elevi este unul profesionist si cu multa experiență. Acestia înțeleg nevoile organizatorilor și vor ajuta să se asigure că fiecare detaliu este îngrijit. Veți găsi atitudinea lor prietenoasă iar cunoștințele și sfaturile lor, de neprețuit.

 .

No Comments Found

Leave a Reply