Exista iad ?

In scriptura ni se spune clar ca exista.Dumnezeu afirma clar ca exista un loc infiorator pentru Diavol si ingerii lui.Parte proasta acum vine ca si oameni neascultatori si care nu vor sa se intoarca la Dumnezeu din toata inima si sa respecte Cuvantul Lui vor merge dupa Diavol.Cam nasoala treaba mai ales ca nu dureaza un timp cum e acum pe pamant viata limitata ci pentru totdeauna.

Doamne Ai mila de noi sa ne intoarcem la tine.

Marturie despre experienta iadului. [1]

Marturie 2

Marturie 3

11 thoughts on “Exista iad ?

  1. Daca au sapat doar 14km inseamna ca au ajuns aproape de mijlocul scoartei terestre (40km), care e compusa din roci. Cum crezi ca ar putea sta oamenii acolo?

  2. o sa vezi si o sa simti pe pilea ta atunci cand inevitabil vei muri cum stau lucrurile,la fel ca si mine,numai ca in cazul meu cat si a celor mantuiti au siguranta ca nu ajung in iad,ci merg la Domnul Isus.

  3. Scary filmuletu’… mai degraba acele tipete… oricum, ideea este ca nu are cum sa fie iadul in centrul Pamantului si oamenii sa stea acolo pentru ca e vorba de ceva spritual… in iad sau Rai se duc spiritele (si nu ne ducem cu tot cu trup) si nu are cum sa fie decoperit… nici nu vreau sa il descopar, sincer.

  4. Bineinteles ca imi pare rau pentru pacatele mele, chiar si cele mai mititele… sunt foarte putini oamenii care nu le pare rau… tuturor ne pare rau de greselile de odinioara, important e cat de mult.

Comments are closed.