Facultăţile de care să te fereşti

Dupa ce sa dat proba de bac urmeaza alegerea facultati care poate fi una grea.Pe care sa o alegi si cum te ajuta facultatea la care vrei sa inveti.După evaluarea Agenţiei Române de Asigurare a Calităţii în Învăţământul Superior (ARACIS) de anul acesta, mai multe specializări de la facultăţi de stat sau particulare au primit calificativul ”neîncredere” sau nu au primit acreditare. Libertatea îţi spune care sunt acestea!Anual, ARACIS evaluează toate specializările de la universităţile de stat şi particulare şi le acordă acestora calificative precum ”acreditat”, ”neacreditat” sau de ”neîncredere” sau ”acreditată parţial”.Pentru a vedea lista intrati aici.

5 thoughts on “Facultăţile de care să te fereşti

  1. Depinde de la caz la caz ce facultate vrei sa faci si daca chiar o sa te aute. Altfel poti face una doar asa sa ai diploma nimic mai mult chiar daca e acreditata sau nu.

  2. Eu cred ca e bine sa urmezi o facultate cu domeniu ceva ce-ti place, nu oricare-ar fi sau care-i mai buna. prea multi fac facultati doar sa iasa acolo diploma si gata.

Comments are closed.