Personale

Fapte, nu vorbe!

Vine primavara, vine caldura si bineinteles toate acele insecte care nu iti vor da pace… nici ziua si bineinteles nici noaptea. Si culmea e ca atunci cand vrei sa te odihnesti apare cate o insecta de asta care nu te lasa nici cum sa te relaxezi. Ce facem cu furnicile si cu tantarii care apar de nicaieri si nu vor nici cum sa plece? Simplu, ii chemam pe cei de la DDD sa ne scape de ele usor si fara complicatii.

Caci DDD (deratizare, dezinsectie, dezinfectie) te scapa de furnici, viespi, soareci, gandaci de bucatarie si orice alt animalut care iti invadeaza casa.

Stim cu totii ca prezenta unui musafir nepoftit, in cazul de fata un soarec sau un stup de albine, nu este binevenit in casa ta. Si atunci cand el iti distruge locuinta este cu atat mai mult de dorit sa dispara sau sa traiasca linistit in alta parte, intr-un loc cat mai indepartat de casa ta.

Cu ce vin in plus cei de la DDD fata de alte firme de deratizare? Cu servicii de calitate, cu o prima interventie gratuita sau platita in cazul in care sunteti multumiti de serviciile pe care acestia le presteaza, pentru ca da… ei se bazeaza pe fapte, nu pe vorbe. E simplu, daca sunteti multumiti veti achita serviciile pe care acestia le-au prestat, iar daca nu, nu le veti plati. Ei isi vor asuma toate riscurile si toate meritele pentru serviciile prestate. Aceasta oferta se adreseaza doar persoanelor juridice, cu contracte de interventii lunare semnate pe minim un an de zile.

123

DDD vine in locuinta sau in spatiile din firma dumneavoastra cu profesionalism, eficienta si discretie, pentru ca da… acestea sunt acele 3 cuvinte care ii descriu cei mai bine.

De ce sa ii alegi pe cei de la DDD si nu o alta firma care are acelasi domeniu de activitate?

Pentru ca firma DDD are un personal specializat care va sta la dispozitie gratuit nonstop. Personalul ca va oferi gratuit consiliere in vederea alegerea celei mai bune solutii pentru problema dumneavoastra. De asemenea au aparatura necesara prestarii acestor servicii, oameni specializati, cu experienta in acest domeniu, folosesc produse specializate care se gasesc la firme autorizate si nu la orice colt de strada si bineinteles ofera garantia lucrarilor efectuate in scopul eliminarii insectelor si a animalutelor care va invadeaza spatiul.

Cu compania DDD scapi usor de probleme si poti sa te relaxezi fara grija insectelor care iti pot face ziua si noaptea un cosmar..

No Comments Found

Leave a Reply