Fara articole in week-end

Pe majoritatea blogurilor vad ca nu se prea posteaza in week-end.Lumea e ocupata cu diferite treburi si chiar daca intra pe net nu are chef asa sa posteze ceva.Ceea ce e de inteles,evident ca e mai comod fara articole la care sa te gandesti intr-o oarecare masura si mai bine te odihnesti pe unde vrei fara stres.Toti asteptam sa ne relaxam la sfarsit de saptamana si sa mergem la biserica sa vedem ce ne mai invata Cuvatul Sfant.Bine din pacate oamenii nu acorda asa mare importanta biserici si de aceea se intampla asa multe minunatii in lume…

17 thoughts on “Fara articole in week-end

  1. Nu e neaparat o regula… eu stiu vreo doi bloggeri care posteaza in special in weekend pentru ca atunci au timp; cred ca e o chestie care tine de fiecare din noi…

  2. Da, ai dreptate, si eu am observat acest lucru, si nu numai la cei din jur ci si la mine, uneori. Prefer sa fac altceva in weekend, desi tot lenea domneste inca… ;)) :))

    La biserica ma mai ia mama cu ea; nu pot sa zic ca merg extrem de rar, adica odata la un an-doi sau ceva de genu’, dar nici extrem de des, adica in fiecare miercuri, vineri si duminica… e o combinatie intre cele doua.

    Tin sa te felicit pentru inclinarea spre biserica, nu gasesti multi baieti de genul asta. Cumva profesia ta este inclinata spre biserica sau doar din cauza credintei?

  3. in week-end de obiecei oamenii se relaxeaza,pleaca de acasa…si nu prea le mai arde de blogareala.

    1. Da, bineînțeles. În pagina de adăugare articol, în partea dreaptă sus ai butoanele de salvare ciornă și previzualizare, iar 3 rânduri mai jos ai publică imediat și butonul editare; apeși pe buton și introduci data acolo (asigură-te că e o dată din viitor, nu din trecut), după care dai ok și vei observa că bututonul publică se transformă în programare.

Comments are closed.