Comunicate de presa

Ferestre mansarda Vrancea – ferestre speciale la preturi normale

Gama bogata de ferestre mansarda Vrancea in atentia persoanelor dornice de amenajari sau renovari

De la seturile de ferestre mansarda Vrancea cu articulatie mediana, tipuri mai des intalnite la mansarde, firma noastra – PRODCOM BILC SRL din judetul Vrancea – firma specializata din 1992 in materiale de constructii, amenajarii interioare sau exterioare, va pune la dispozitie seturile de ferestre de mansarda Vrancea cu dubla articulare, superinalte, pentru combinatii, ferestre cu acces pe acoperis, non standard, toate realizate in ideea gasirii solutiei optime pentru necesitatiile si gusturile variate ale clientului.

Caracteristicile gamei ferestre mansarda Vrancea:

-Setul de ferestre cu articulare mediana: balamalele sunt amplasate la jumatatea inaltimii ferestrelelor, asigurand o aerisire si iluminare foarte buna, dovedindu-se o solutie simpla si eficienta.

-Setul de ferestre superinalte: fata de cele cu articulare mediana deschiderea ferestrei se face mai sus, pentru un plus de lumina.Setul de ferestre cu dubla articulare: deschiderea se realizeaza atat in plan superior cat si median, pentru o aerisire si iluminat superior.

-Setul de ferestre pentru combinatii: adica acele ferestre care se adauga la ferestrele de mansarda, in functie de gust si necesitate, mizand pe un plus de iluminare si aerisire.

-Setul de ferestre pentru acces acoperis: sunt realizate cu o deschidere laterala a ferestrelor(stanga sau dreapta), la un unchi de 90 de grade pentru un acces simplificat la acoperis.

-Setul de ferestre non standard : ferestre care sunt arcuite in functie de forma acoperisului, cu sprosuri verticale pentru a respecta estetica cartirelor istorice unde sunt amplasate cladirile sau cele de realizate din forme sau materiale diferite, in functie de dorinta fiecarui client.

-Setul de ferestre de tip balcon cu deschidere superioara pentru una sau doua ferestre si o deschidere inferioara pentru una sau doua ferestre de jos, utile pentru aerisirea la maxim a mansardei si pentru iesirea partiala a locatarului in aer liber. Sunt folosite la acoperisuri cu inclinatia cuprinsa intre 35 si 53 de grade. Inchiderea ferestrelor face ca balconul sa se plieze in asa fel incat din exterior ferestrele tip mansarda Vrancea devin ca aspect, identice cu celelalte.

-Setul de ferestre de tip terasa, deschiderea fiind mai mare de cat la cele tip balcon, cu una pana la patru ferestre de sus ce se pot deschide si identic una pana la patru ferestre de jos deschizandu-se in exterior, in functie de dimensiunile dorite pentru terasa, permitand persoanelor sa iasa pe afara pe terasa de pe acoperis.

De asemenea acolo unde riscul de incendiu sau dorinta de siguranta suplimentara a clientului primeaza, se pot instala ferestre  mansarda Vrancea de tip desfumare, ferestre electrice actionate de doua motorase de 24 de volti, articulatia fiind una la partea inferioara, la un unghi de 75 de grade, actionate automat la impulsul electric dat de senzorul de fum cu care vin la pachet. Vantul sau zapada nu constituie o problema pentru aceste ferestre, cerceveaua indeplinind un rol de rezistenta. Deschiderea la maxim se face in doar 51 de secunde..

No Comments Found

Leave a Reply