Personale Sport

Festival Baro Foro – Goran Bregovic

Faptul ca celebrul artist are o stransa legatura cu Romania nu mai constitue de mult timp o noutate. De-a lungul timpului acesta a sustinut mai multe concerte pe teritoriul Romaniei. Si in acest an artistul a sustinut doua concerte in Romania, si anume la Iasi si Alba Iulia. Aceste doua concerte nu sunt ultimele la care Goran Bregovic canta in cadrul festivalului Baro Faro in acest an. Astfel, pe data de 29 august 2015 artistul va sustine un concert live in Bucuresti. Locatia acestui mult asteptat eveniment este Arenele Romane. Celebrul artist va concerta in cadrul festivalului intercultural Baro Foro.

Acest festival se afla la prima editie. Prin intermediul festivalului Baro Faro organizatorii doresc sa prezinte publicului diversitatea interculturala care exista in acest moment in Europa. Pentru a realiza acest lucru organizatorii vor invita artisti din diverse zone ale Europei. Scopul principal a festivalului intercultural Baro Foro, editia I este de a demonstra societatii ca prin intermediul muzicii putem darma barierele construite fara absolut nici un motiv.

Asa cum am scris mai sus, in cadrul acestui festival vor concerta printre altii marele artist Goran Bregovic alaturi de binecunoscuta si indragita Orchestra Wedding and Funeral. Pe langa faptul ca prestatia lui Goran Bregovic din cadrul acestui festival va reprezenta atractia principala, festivalul intercultural Baro Foro mai are si alti invitati speciali de seama. Mahala Rai Banda si Gipsy Casual sunt doar doua din numele celor invitati sa incante publicul prezent pe Arenele Romane cu momentele lor artistice.

Cei care doresc sa afle mai multe informatii despre acest festival sau despre artistii care vor participa la acest eveniment le recomand accesarea site-ului Anyplace. Tot prin intermediul acestui site, cei interesati vor putea afla informatii despre modul in care isi pot procura bilete la acest eveniment precum si care este costul acestora..

No Comments Found

Leave a Reply