Comunicate de presa

Firma transport persoane Bucuresti – partenerul pe care te poti baza !

  • By
  • 24 septembrie 2017

 

Experienta ce am dobandit-o face din Firma transport persoane Bucuresti partenerul pe care te poti baza, dovada stand faptul ca de la infiintare si pana acum ne-am dezvoltat si innoit constant parcul auto. Totodata am invatat ca orice client multumit de serviciile noastre ne va recomanda si altora, de aceea facem tot posibilul ca serviciile noastre sa fie cat mai profesioniste.

Mijloacele de transport sunt dotate cu aer conditionat, centuri de siguranta, cala bagaje si scaune confortabile. Flota noastra este formata din microbuze, autobuze si autocare, toate in perfecta stare de functionare. In cazul in care aveti un volum ridicat de bagaje, putem asigura si o remorca.

Firma transport persoane Bucuresti face tot posibilul pentru a satisface solicitările și nevoile clienților noștri, ascultandu-i și ținând cont de sugestiile acestora.

Investind în mijloace de transport moderne, în puncte de îmbarcare cu facilități specifice, în sisteme informatice performante, urmărim să păstrăm standardele cu care clienții noștri sunt obișnuiți.

La Firma transport persoane Bucuresti suntem condusi de pasiunea noastra de a oferi nu doar un mijloc de transport, ci o experienta de calatorie semnificativa. Această pasiune ne alimentează pe măsură ce evoluăm constant pentru a anticipa și satisface nevoile clienților noștri. Aceasta este mantra noastră. Aflați cum vă poate ajuta Firma de transport persoane Bucuresti.

In prezent Firma de transport persoane Bucuresti presteaza servicii de transport prin curse regulate de transport si  pentru grupuri organizate.

Punem la dispozitia clientilor  mijloace de transport, microbuze  si autocare, cu toate dotarile necesare transportului de persoane.

Toți cei de la Firma Transport persoane Bucuresti s-au angajat să vă ofere cea mai înaltă calitate, valoare și experiența. În continuă dezvoltare, firma noastră îşi propune să ofere servicii de transport de calitate, la preţuri mai mici decât alţi operatori de transport, în condiţii de confort şi siguranţă deosebite.

Portofoliul de servicii oferite clienţilor cuprinde operarea de curse regulate de microbuze şi autocare grupurilor organizate cu deplasări interne. Firma de transport persoane este partenerul de transport fiabil pe care îl căutați. Am proiectat o structură a prețurilor care se potrivește celor mai multe bugete. Suntem atât de încrezători în ceea ce privește serviciile noastre, cât și de tarifele pe care le vom potrivi sau vom învinge orice competitor de încredere.

La Firma de transport persoane Bucuresti, știm ce se întâmplă într-un tur și înțelegem cerințele speciale și avem o experiență vastă, oferind servicii premier pentru grupuri de turnee. Când vă ocupați de programări legate și de siguranța celorlalți, nu vă puteți permite să alegeți serviciul greșit al autobuzelor. Cu Firma de transport persoane Bucuresti puteți fi siguri că sunteți în mâinile cele mai bune.

Avem una dintre cele mai mari flote din Romania și putem gestiona grupuri de toate dimensiunile și le putem lua oriunde ar trebui să meargă. Alaturi de firma de transport persoane călătoriţi cu cele mai bune tarife de pe piaţă, raportul calitate-pret fiind un factor decisiv si mereu in atenţia conducerii firmei.Preturile oferite de firma noastre pentru servicii fiind unele din cele mai mici.Autovehicolele noastre sunt de ultima generaţie, menite să asigure maximul de confort pe distanţe mari, fiind echipate cu scaune rabatabile, echipament audio, aer condiţionat şi locuri spaţioase pentru picioare.

 

 

 

 .

No Comments Found

Leave a Reply