Fără categorie

Foloseste sapunurile Tork pentru a scapa complet de microbi!

Atunci cand locuiesti intr-un oras mare igiena devine cu atat mai importanta. Spre deosebire de orasele sau satele mici, un oras mare genereaza mai multa poluare, iar sansele de a contracta virusi sunt mai multe. De aceea, de fiecare data cand am ocazia, le repet copiilor sa se spele bine pe maini inainte de a manca sau cand intra in casa de la joaca.

Norocul nostru este ca folosim sapunuri Tork si produse Tork, de la magazinul echipamentcuratenie.ro, un magazin cu produse de curatenie foarte eficiente.

Gama de sapunuri lichide, spuma si creama sapun Tork este foarte avantajoasa, mai ales cand cumperi cantitati mari. Prefer recipientele de 1l de sapun lichid, deoarece voia avea un stoc mereu bine aprovizionat.

De asemenea, tot de pe acest magazin am cumparat dispensere si dozatoare Tork, pentru a depozita sapunul intr-o maniera cat mai eficienta.

Cele mai contaminate spatii pentru mainile noastre sunt:

– Chiuveta de bucatarie – este mai plina de germeni decat unele toalete. Doar in scurgerea chiuvetei se gasesc aproximativ 150.000 de bacterii pe centimetru patrat. Nici nu mai vorbim de robinete si de buretele cu care speli vasele, in care reziduurile alimentare favorizeaza dezvoltarea agentilor patogeni.

– Manerul carutului de la supermarket. Fiind atins de zeci de oameni intr-o zi, acesta se acopera de saliva, bacterii sau chiar de reziduuri (rezultate nu doar in urma utilizarii lor de persoane care nu s-au spalat pe maini dupa ce au folosit toaleta, ci si in urma descompuneri particulelor alimentare care raman pe maner).

– Butoanele folosite la comun cu alte persoane. Este vorba atat de butoanele liftului, cat si de cele ale bancomatelor. Ca si in cazul robinetelor si al manerelor din toa­letele comune, pe acestea se acumuleaza o varietate de bacterii provenite de la zecile, poate sutele de persoane care le folosesc intr-o zi. In baile comune, robinetele sunt cele care contin cei mai multi germeni, iar daca le folosesti atat pentru a deschide apa, cat si pentru a o inchide, este ca si cum nici nu te-ai fi spalat pe maini.

– Poseta si portofelul. Studii recente au aratat ca pe o mare parte din posetele femeilor se intalnesc pseudomonas (bacterii care dau infectii oculare), stafilococi responsabili de infectii ale pielii, dar si Salmonella si Escherichia coli (care dau tulburari digestive).

Desi aceste locuri publice se dovedesc a fi foarte periculoase putem evita o infectie aplicand notiuni corecte de spalarea mainilor!

Iata care sunt pasii ce descriu modalitatea corecta de a ne curata mainile pentru a indeparta germenii nocivi:

-umezirea mainilor cu apa curata, calda sau rece;

-aplicarea sapunului ;

-frecarea mainilor cu sapun timp de cel putin 20 de secunde;

-clatirea mainilor cu apa curata;

-uscarea mainilor folosind un prosop curat sau aer cald.

Daca aplicam aceste notiuni corect, avem sanse mari sa nu fim niciodata afectati de virusi si microbi. Sapunurile Tork sunt printre cele mai bune din lume, deoarece deseori le putem vedea si in spitale sau restaurante. De asemenea, gama lor de dezinfectanti de maini este la fel de eficienta!

 

No Comments Found

Leave a Reply