Comunicate de presa

Foraje fantani de la puturiapa-hidrogeofor.ro

Dumneavoastra prin foraje fantani trebuie sa intelegeti ca inseamna ansamblul operatiilor care trebuie sa se efectueze pentru a se putea realiza o sonda inauntrul lor sau chiar pentru a fora, dar mai precis este ansamblul operatiunilor de faramare sau de aschiere a rocilor din pragul gauririii de sonda, care se executa in vederea adancirii acesteia.

Forajul se executa cu o circulatie directa avand tuburi PVC si grosimea in perete trebuie sa inceapa de la 7 mm pana la 10 mm, iar adancimea de pana la 250 m.

Acest tip de foraje fantani este perfect pentru a capata straturi ce contin apa potabila in cantitati mari, iar informatiile pe care doriti sa le aflati, le gasiti pe www.puturiapa-hidrogeofor.ro, fiindca acolo sunt toate detaliile de care aveti nevoie.

Ce reprezinta aceste foraje fantani?

In primul rand reprezentarea acestor foraje fantani este facuta de catre apa captata prin acest tip de foraj poate fi potabila in proportie de 99 % dintre cazuri, fiindca la adancimi mai mari, apa poate sa fie din ce in ce mai potabila si e posibil sa se poate filtra usor.

Ca timp de executie este foarte scurt, fiindca la aceste foraje fantani, timpul de executie este intre 1 si 2 saptamani.

In special pentru irigarea agriculturilor, alimentarea fabricilor, hotelurilor si satelor, debitul trebuie sa fie destul de mare, fiindca in general trebuie sa aiba putere pentru necesitatile dumneavoastra, dar cat si ale oamenilor din jurul nostru.

In al treilea rand daca dumneavoastra daca doriti sa faceti foraje fantani in cel mai bun caz trebuie sa apelati la o echipa profesionista, deoarece echipa de care dispune firma stie sa aleaga materialele necesare lucrarii, inclusiv o tubulatura finala care sunt transportate chiar de ei.

Cate tipuri de tubulaturi sunt la aceste foraje fantani?

Noi va putem spune din propria experienta ca la aceste foraje fantani exista doua tipuri de tubulaturi la foraje care sunt reprezentate de PVC. Cele mai importante dintre ele sunt forajele de adancime medie, iar celelalte sunt reprezentate de forajele de adancime mica avand un tub de PVC de 0 – 25 m.

Despre forajele de mica adancime trebuie sa stiti ca se fac numai in zonele cu straturi de balastru, pietris si nisip.

La aceste foraje fantani este un avantaj pentru ca daca se ajunge la dimensiunea dorita se face in functie de straturile acvifere captate in care se introduce tubulatura de PVC.

Noi suntem cei mai buni, asa ca apelati cu incredere la noi, fiindca echipa care face treaba la aceste foraje fantani este una profesionista care are destule capacitati asupra locului de munca..

No Comments Found

Leave a Reply