Comunicate de presa

Foraje fantani

foraje fantaniVom incepe articolul cu o informatie foarte importanta de care trebuie sa tii cont in momentul in care ai decis ca a venit timpul sa-ti faci in curte un foraj fantana. Ceea ce este important cu adevarat este calitatea apei din zona si nu diametrul viitorul foraj fantana. Este adevarat ca de diametrul forajului fantanii depinde cantitatea apei pe care o vei avea insa oricum ceea de ce trebuie sa tii cont este calitatea apei pe care o vei avea.

Actualementemultumita tehnologiilor care se dezvolta in continuu exista foarte multe firme ce se specializeaza in foraje fantani. Aceste firme sunt gata oricand sa vina si sa facalucrarile de care ai nevoie, insa trebuie sa fii atent in alegerea firmei deoarce de experientaspecialistilor ce activeaza acolo depinde calitatea lucrarilor ce vor fi efectuate. Desigur este recomandabil si sa incerci sa te clarifici un pic de sine statator, adica sa consulti Internetul – sursa de informare globala, sa intrebi de rude, vecini sau prieteni, care deja au instalate foraje fantani.

Daca deja ai stabilit ce adancime va avea viitorul foraj al fantanii, trebuie deja sa te gandesti si la tipul instalatiei de foraj care urmeaza a fi instalata. Este recomandat sa te consulti si cu specialistii in domeniu care iti pot oferi un sfat. De regula pe piatagasestiurmatoarele tipuri de instalatie:

  • instalatii pe remorca (este cea mai recomandata instalatie de catrespecialisti);
  • instalatii pe senile (aceasta instalatie nu este recomandata de specialisti deoarece distruge gazonul);
  • instalatii pe camion (specialistii nu recomanda aceasta instalatie pentru a fi utilizata).

Atunci cand alegi instalatia pentru foraj trebuie de tii cont si de caile de acces catre locul unde va fi instalat forajul fantanii.

Foarte multi dintre cei care urmeaza sa-si instaleze un foraj fantana, acorda o importanta deosebita debitului pe care urmeaza sa-l aiba apa, insaspecialistii sunt de parerea ca aceasta abordare nu e cea mai corecta. Ei sustin ca in momentul in care debitul apei va fi de aproximativ 0,3 l/s, atunci acest volum va fi mai mult de cat suficient pentru a aproviziona o casa la sol cu o familie compusa din 4-5 persoane.

O alta intrebare pe care trebuie s-o solutionezi este sa decizi daca forajul fantanii cu www.Puturiapa-hidrogeofor.ro va fi electric sau termic. Trebuie insa sa stii ca forajele fantani electrice sunt limitate ca si putere si din aceste considerente este necesar ca reteaua electrica sa fie de 380 v. De asemenea aceste foraje fantani sunt si mai ieftine de cat cele termice.

Inca o etapa la fel de importanta este sa stabilestiimpreuna cu specialistii diametrul de tubare al viitorului foraj fantana.

Daca ai decis ca ai nevoie de un foraj fantana, atunci nu-ti ramane de cat sa gasesti firma specializata in instalarea forajelor fantani, care voa executa lucrarile necesare pentru ca tu si familia ta sa va bucurati de apa de calitate la orice ora. Nu uita sa alegi specialisti de incredere care vor sti sa-si asume responsabilitatea pentru lucrarile efectuate.

.

No Comments Found

Leave a Reply