Free Premium Course!

Exact cum spune si titlul un curs gratis despre Photoshop CS6 For Web Designers.Este un curs bun care te poate ajuta pentru dezvoltarea personala daca ai de gand sa faci un ban cinstit din web design pe viitor.Ce pot sa spun despre curs este ca nu prea gasesti pe net asa de bun si cu explicatii direct pentru nevoiele unui webdesigner.Pe mine unul nu prea ma ajuta nefolosind Photoshop  si nici windows.Pentru alte detalii va rog sa urmati linkul de jos.Mult succes.

[symple_button color=”blue” url=”http://webdesign.tutsplus.com/articles/news/free-premium-course-photoshop-cs6-for-web-designers/” title=”Visit Site” target=”blank” border_radius=””]Photoshop CS6 For Web Designers[/symple_button]

3 thoughts on “Free Premium Course!

  1. Eu am invatat singur majoritatea lucrurilor pe care le stiu in photoshop. Intr-adevar sunt foarte folositoare si tutorialele (sau cursurile), pentru ca acest program este si asa foarte complex.

  2. Daca ai de gand sa perseverezi in design-ul temelor de WP, ai face bine sa te perfectionezi si in PS sau illustrator 🙂 Nu se poate sa faci o tema premium fara cunostinte temeinice la nivel grafic.

Comments are closed.