articole

Furnizorul pentru saloanele de infrumusetare

De cand am descoperit magazinul Sanitor.ro am avut doar avantaje. In primul rand am descoperit consumabile de hartie mult mai ieftine si mai bune, dar si solutii si detergenti care sa faca fata cerintelor din salon. Preturile sunt mereu convenabile, iar transportul nu va intarzia niciodata mai mult de 3 zile. La salon sunt multe cerinte, de la personal calificat, la curatenia locului de munca, insa cele mai important este sa ai toate consumabilele necesare. In acest fel clientul va capata incredere si va recomanda mai departe serviciile oferite.

Eu folosesc mereu prosoape pliate pe care le cumpar de pe site-ul Sanito, un magazin care are o experienta de peste 13 ani in domeniu. Acest magazin nu numai ca promoveaza consumabile hartie de foarte buna calitate, insa ofera si detergenti pentru orice suprafata si material, sapunuri lichide de maini, dezinfectanti de maini si multe alte accesorii care pot fi folosite intr-un salon si nu numai.

Cum am descoperit magazinul?

Avand un salon de infrumusetare, odata la doua saptamani este musai sa aprovizionezi cu hartie, sapun, detergenti si prosoape coafor pentru a oferi un mediu cat mai curat clientilor. Insa, desi imi place sa investesc in bunastarea salonului, acest lucru ma obliga adesea sa depasesc bugetul impus pentru igienizare. De aceea, am cautat un magazin specializat care sa ofere produse de calitate, insa la un pret mai mic decat ce gaseam in supermarket.

Sanito.ro este un furnizor biune cunoscut de cei din domeniu, si nu numai. Acest magazin a colaborat cu spitale, scoli, institutii de stat si multe firme private renumite in Romania. Fiind furnizori de incredere, ofera de fiecae data o gama de produse profesionale care nu dezamagesc.

Site-ul mi-a fost foarte util cand am inceput sa cumpar prosoape de hartie si servetele, deoarece tot de aici am cumparat si dispensere de hartie pe care le-am montat pe peretii incintei. Este mult mai igienic sa tragi un singur prosop de hartie, decat sa atingi toata rola, dar si mai rapid, deoarece dispenserul va rupe un singur prosop pentru a curata suprafata necesara.

De cand am inceput sa investesc in prosoapele de hartie de la Sanito.ro, am observat o economisire pe care inainte nu o puteam face. Cheltuiesc mai putin insa cantitativ primesc mai mult. Pentru o luna intreaga salonul foloseste aproximativ 700 m de hartie. Asta inseamna doua role de prosoape de hartie de cate 350 m, pe care le cumpar la un pret fara concurenta.

Sanito.ro ofera cele mai bune solutii la preturi fara concurenta. Avantajul de a cumpara de pe site este ca atunci cand faci o comanda de peste 175 RON, transportul este din partea casei. Avand in vedere cat de bine este aprovizionat magazinul online, nici nu este greu sa ajungi la o comanda de 200 RON. De fiecare data cand cumpar produse de pe Sanito.ro, ma aprovizionez cu detergenti, sapunuri, role de hartie, chiar si accesorii de curatat precum maturi, mopuri si galeti! Cei care inca nu au incercat Sanito.ro, site-ul lor ofera peste 2000 de produse de curatenie si consumabile, la preturi fara concurenta!

 

 

No Comments Found

Leave a Reply