Gadgetul minuscul

O nouă companie din Statele Unite ale Americii, Automatic, promite să schimbe viaţa şoferilor. Primele persoane care au avut acces la această tehnologie s-au declarat impresionate, iar Jon Fortt, vedeta televiziunii americane CNBC, a declarat că este „cea mai mare idee de la iPhone încoace”.
În ce constă inovaţia Automatic? Într-un dispozitiv în valoare de 70 de dolari care este introdus în port-ul de date al automobilul personal şi care ulterior furnizează date despre modul în care conduceţi către o aplicaţie de pe telefonul mobil.

Când acceleraţi brusc, de exemplu, Automatic va lansa un semnal acustic subtil care vă va atenţiona că există metode mai bune de a conduce.
De asemenea, în cazul în care aveţi probleme la motor, Automatic le va detecta şi vi le va raporta. De asemenea, în cazul în care sunteţi implicaţi într-un accident, dispozitivul va alerta imediat autorităţile, transmiţând poziţia în care vă aflaţi.

Dispozitivul funcţionează cu telefoane iPhone şi Android şi este conceput doar pentru automobilele ce folosesc benzină (printre acestea se numără şi Sandero sau Stepway).sursa

Iată demonstraţia video a acestei tehnologii inovatoare:

One thought on “Gadgetul minuscul

Comments are closed.