Gambino’s Pizza, cea mai buna alegere pentru o pizza delicioasa

Cauti un loc in Bucuresti unde sa manaci ceva bun si original? O gustare impreuna cu prietenii la o iesire in oras? Intr-un oras asa de mare probabil ca nu este greu sa gasesti un loc potrivit insa de multe ori vrei ceva cu adevarat special, atat ca locatie cat si ca atmosfera, undeva unde sa te simti ca acasa si unde mancarea sa fie super buna.

Aici intervine Gambino’s Pizza unde orice client vine cu drag si pleaca cu zambetul pe buze, avand parte de cele mai bune gustari si deserturi si un staff friendly care sta oricand la dispozitia oricui. Fiind deschis non-stop, putem avea o gustare aici oricand simtim nevoia de ceva bun si fresh sau putem face o comanda de pizza, salata sau deserturi delicioase chiar si in miezul noptii deoarece avem parte de livrate pizza Gambino’s sector 1 precum si celelalte. Fiind situata in apropierea centrului capitalei, pizzeria acopera foarte bine orice zona a orasului, livrarea facandu-se la fel de rapid in orice sector.

De cate ori nu ni s-a intamplat sa vrem sa mancam ceva si sa nu reusim sa ne decidem, ajungand tot la multiubita pizza. Astfel incepeau cautarile, fie de pliante prin casa, cu numere si oferte de la pizerii fie pe internet. Dar oricat de mult am fi cautat, nimic nu ne capta atentia mai mult decat sortimentele de la Gambino’s Pizza, care doar din imagini le fac sa salivam si sa ne gandim inca o data daca sa mergem acolo sau doar sa comandam acasa.

Drumul pana acolo nu ar fi deloc greu pentru nicio persoana din Bucuresti, avand acceasi distanta de parcurs din orice zona a capitalei dar pe la ora 3 noaptea parca nu am pleca de acasa, chiar daca pofta de ceva bun nu ne da pace, mai ales cand pe site-ul pizzeriei vedem toate acele sortimente, de la Pizza Napoletana la Pizza Suprema si nici nu stim pe are am vrea sa le incercam primele. Putem desigur sa ii rugam pe cei de aici sa ne recomande ei ce sa alegem, o idee destul de buna, pentru ca putem fi siguri ca orice sortiment am primi, va fi la fel de gustos. Si eu am mancar cu cateva ocazii de la Gambino’s, nu numai pizza ci si salate si nu am fost deloc dezamagit de calitate produselor..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *